Miért vagyok ennyire önbizalomhiányos és miért "félek" az emberektől?
Ismerős a helyzeted, én egy vidékről Budapestre költözött önbizalomhiányos srác voltam. A saját családtagjaim is lenéztek és cikiztek, nemhogy mások. A testtartásom szörnyű volt, látszódott az egész testemen, hogy nem vagyok okés.
Engem a barátok bíztatása hozott ki ebből a letargiából és az önszuggeszió. Hallgass sok Szabó Pétert és önbizalomnövelő hanganyagokat. Sokat segített Balogh Béla A tudatalatti tízparancsolata meditációja. Minden nap hallgattam, ha csak a háttérben, úgy is működik. A gondolataidban levő sok rosszat nem tudod kipucolni, csak felhígítani. A barátnőm ugyanolyan önbizalomhiányos volt, mint én (zsák a foltját :-D ), egymást is megerősítjük minden nap. Ha akarsz, küldhetsz privit is.
Az egyik legnehezebb dolog kiállni magadért és lesza... nem foglalkozni vele, mit gondolnak rólad mások.
Remélem segítettem.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!