Van olyan mikor látszik egy idegen emberen (a metrón pl) hogy önbizalomhiányos?
Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 14:11
1/6 anonim válasza:
Igen,rajtam pl látszik. Volt ,aki ezt kihasználta és volt ,aki megpróbált segíteni.
2/6 anonim válasza:
Az önbizalomhiány hamar észrevehető egy emberen. kerüli a szemkontaktust, Lehajtja a fejét ha ránéznek és még sorolhatnám...
3/6 anonim válasza:
Én minden emberen látom, hogy önbizalomhiányos -e vagy sem. Van akinek ehhez van érzéke, megtanulta ezt hogy kell látni, valaki meg nem.
4/6 anonim válasza:
Igen. Én azt hittem jól leplezem, de a fodrászom közölte, hogy nagyon rosszul gondolom.
5/6 Fatal_3rror_ válasza:
Én nem tudom hogy önbizalom hiányosnak, vagy igazi baleknak tűnök, de tuti van ilyen.
Kezdjük ott, hogy szinte levegőnek néznek az emberek. Szállnék le, erre jön fel velem szemben, lépcsőn ugyanez, vagy éppen ülök és úgy ülnek le mellém hogy szinte a falhoz préselnek, vagy félig lelöknek az ölésről, mintha ott sem lennék. Vagy nagy kedvencem a háti táska vagy a nők oldal táskája, amivel konkrétan kiverik a szemem, de semmi bocsánat vagy elnézést...
Másik meg az, hogy mindig mindenki betalál. Az összes cigány, csöves, mindenki hozzám jön oda elsőnek. Idegenek is tőlem kérdezgetik az időt, az irányokat, meg hogy mi hol van.
6/6 anonim válasza:
Igen, látszódik, és vannak olyan személyek, akik erre vadásznak, hogy minél jobban kihasználják az egyént. Szóval inkább lennék rámenős, mint lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!