Miért van az hogy néhány emberrel nagyon nehezen leszek jóba?
Figyelt kérdés
Egész sok barátom van és imádom őket, de ha új társaságban vagyok, akkor egyszerűen nem tudok magam lenni. Van olyan ember akivel rögtön megtalalálom a hangot, de legtöbbször nem tudok beszélni leginkább fiúkkal, mert nagyon félek a kínos csöndtől, meg hogy mit gondolnak rólam... és emiatt sokszor visszahúzódónak látnak, pedig az én társaságomban nem vagyok az egyáltalán. És én ezt nagyon nem akarom mert például edzésen is van pár srác akikkel egyszerűen nincs semmi kapcsolatom, es az egyik baratnom 10 perc itan tobbet tudott roluk mint en egy ev utan... igazabol az a kerdesem hogy csak en vagyok ilyen béna vagy másoknak is van ilyen?
16L
2018. jan. 6. 23:19
1/1 anonim válasza:
Mert teged nem erdekel az, ami a fiukat erdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!