Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a legdurvább kérdés a...

Mi a legdurvább kérdés a gyakorikérdéseken?

Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5-ös, a trollok és ezekszerint te sem ismerted fel annak a ténynek a létezését, hogy mert a probléma még nem valós, de ha a válaszadók komolyan veszik, az egyfajta "terápia" azoknak akik elgondolkodnak rajta, hisz valamiért foglalkoztatja a kérdés, másrészt aki ilyen témakörben keresgél választ, lehet itt találja meg. És most ez abból a szempontból teljesen lényegtelen, hogy az alapstory igaz e.
2018. jan. 6. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Közel 6-8 éve olvastam egy screenshotolt kérdést ami megragadt bennem, de sajnos azóta többszöri próbálkozásra se sikerült megtalálnom. Bár nagy valószínűséggel kamu volt, de a történet és az írásmód elragadott és könnyeket csalt a szemembe a nevetéstől. Ha esetleg valakinek aki ezt olvassa megvan akkor legyen szives és küldje el.

Egy srác volt a történetünk főhőse aki a tini évei elején járhatott. Mint minden más kora beli fiút, őt is a szex foglalkoztatta. Leleményes fiatalemberhez méltóan az internet segítségével enyhített kiváncsiságán. Talált egy olyan videót ahol a két fél egymás hátsó felének nyílását nyalta. És kiváncsi természet képpen tudni szerette volna milyen érzés ez. Ha jól emlékszem a trükk lényege az volt hogy bekente mogyorókrémmel saját részét, majd ezzel a kutyát invitálta segítségül. A baj ott volt hogy a kutya egy idő után belejött a játékba és számára ösztönösebb pózt váltott. A nagytestű kutyát nem tudta magáról a gyerek eltávolítani ezért üvöltésbe kezdett. Anyu és apu a szobába belépve csak a kutyát agyon csapva tudták egyetlen fiukat megmenteni. Sajnos műtéttel kellett korrigálni testnyílásait. A korházban pedig el kellett magyarázni hogy a srác meleg, és volt egy vibrátoros balesete.

Persze ezt sokkal részletesebben és viccesebben írta le. Hiába, biztos kamu. De én nagyon jót nevettem rajta. Ha valakinek véletlen képként, vagy ami még jobb lenne: az eredeti link megvan, az küldje el legyen szives.

2018. jan. 6. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyszer valaki megkérdezte hogy készül a kenyér héja....
2018. jan. 6. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
#11-es, igen, értem miről beszélsz, és így is állok hozzá a rossz tapasztalat ellenére. Az említett eset azért viselt meg, mert a kérdése felzaklatott és írtam neki privátot, hátha úgy hatékonyabban tudok vigasztalni és bátorítani, de felesleges energia pocsékolás volt. Na ezt nem fogom tenni a jövőben, maradok a kérdés alatt... (#5)
2018. jan. 6. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!