Mi a legdurvább kérdés a gyakorikérdéseken?
Közel 6-8 éve olvastam egy screenshotolt kérdést ami megragadt bennem, de sajnos azóta többszöri próbálkozásra se sikerült megtalálnom. Bár nagy valószínűséggel kamu volt, de a történet és az írásmód elragadott és könnyeket csalt a szemembe a nevetéstől. Ha esetleg valakinek aki ezt olvassa megvan akkor legyen szives és küldje el.
Egy srác volt a történetünk főhőse aki a tini évei elején járhatott. Mint minden más kora beli fiút, őt is a szex foglalkoztatta. Leleményes fiatalemberhez méltóan az internet segítségével enyhített kiváncsiságán. Talált egy olyan videót ahol a két fél egymás hátsó felének nyílását nyalta. És kiváncsi természet képpen tudni szerette volna milyen érzés ez. Ha jól emlékszem a trükk lényege az volt hogy bekente mogyorókrémmel saját részét, majd ezzel a kutyát invitálta segítségül. A baj ott volt hogy a kutya egy idő után belejött a játékba és számára ösztönösebb pózt váltott. A nagytestű kutyát nem tudta magáról a gyerek eltávolítani ezért üvöltésbe kezdett. Anyu és apu a szobába belépve csak a kutyát agyon csapva tudták egyetlen fiukat megmenteni. Sajnos műtéttel kellett korrigálni testnyílásait. A korházban pedig el kellett magyarázni hogy a srác meleg, és volt egy vibrátoros balesete.
Persze ezt sokkal részletesebben és viccesebben írta le. Hiába, biztos kamu. De én nagyon jót nevettem rajta. Ha valakinek véletlen képként, vagy ami még jobb lenne: az eredeti link megvan, az küldje el legyen szives.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!