Mi a legdurvább kérdés a gyakorikérdéseken?
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 19:40
2/14 anonim válasza:
Azt nem tudom eldönteni, minden nap 10 olyannal találkozok, amiről azt gondolom, hogy na ez a legdurvább.
3/14 anonim válasza:
Engem az a lány, fiú botított ki, aki kutyát akart enni.
5/14 anonim válasza:
Az a legdurvább, aki komoly problémát vázol fel, és közben meg csak troll. A lelkes válaszadók pedig minden módon segíteni akarnak. Már belefutottam ilyenbe, és rosszul éltem meg.
8/14 anonim válasza:
"komoly problémát vázol fel, és közben meg csak troll"
Sajnos elég sok ilyen van, vagy ugyanazon pár személy nagyon aktív. Ott van például a munkaügyes. Szépen elveti a magokat aztán meg tolja a popcornt és nézi hogy marakodik mindenki.
De van egy kérdező aki a morális kérdésekre van ráizgulva. És kiír egy burkolt "Hogyan döntenétek, ki haljon meg" kérdést, mintha megtörtént esemény lett volna.
9/14 anonim válasza:
Nem konkrét eset, de azok, akik érdeklődnek, hogy gáz-e felnőttként 14 éves kislányokra hajtani.
10/14 anonim válasza:
Miért durumbol a macskám miközben kaikilik?
Rengeteget olvastam már itt, de minden durva, megbotránkoztató, vicces kérdést legyőzött nálam ez, és az ottani kommentek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!