Elmenjek vele? :/
Figyelt kérdés
Tehát,van egy gyerek aki egyszer rámírt, és azóta nagyon gyakran ír. Én nem kifejezetten élvezem a vele való társalgást azonban nem akartam lepattintani,mert akkor bunkónak könyvelnének el... Most viszont elhívott talizni, és nem akarék rosszindulatú lenni, de nem elég hogy unalmas a személyisége, de nagyon csúnya szegény.:S És félek attól is hogy valahol meglátnának együtt vele.. Mit csináljak?2017. dec. 31. 09:52
1/7 anonim válasza:
Ne menj! De nem feltétlenül kell bunkó módon lepattintani
2/7 anonim válasza:
Ne. Szépen mond meg neki, hogy ne haragudj, de nem szeretnék találkozni veled, mert szerintem nem illünk össze. Ennyi. Ha megsértődik ez van. Csúnya felfogás, de vesztesz valamit ha valaki, akivel amúgyse szeretsz beszélgetni nem szól többet hozzád?
3/7 anonim válasza:
Hat remelem szep vagy, ha mar okos nem lettel.
4/7 anonim válasza:
Mondjad neki kedvesen azt hogy mara eligerkeztel a haveroknak es hogy nem erzel iranta tobbet mint baratsag.
5/7 anonim válasza:
Ez a te életed, nem kell megtenned amit nem akarsz.
6/7 anonim válasza:
Te vagy az?
Ezt nem hiszem el, megmondhattad volna
Már megvettem a gyűrűt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!