Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért néznek még mindig...

Miért néznek még mindig hülyén, mikor mondom hogy nem vág Facebookon?

Figyelt kérdés
Társasági életem rendben van. Miért volna kötelező a Facebook?
2017. dec. 28. 15:00
 1/10 A kérdező kommentje:
*vagyok
2017. dec. 28. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Én regisztrálva vagyok de nem járok fel soha..5 éve az érettségi tételeket ott kunyeráltam, azért van, különben nem is regiztem volna. Idegesítő az egész..ha meg nem írsz vissza egyből minden majomnak megsértődnek. Ne foglalkozz azokkal akik furcsának tartanak emiatt...ők pont annyit érnek hogy leszarhasd a véleményüket aztán kitörölhesd a nyelvükkel
2017. dec. 28. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok fent, egy időben rám is hülyén néztek, kit érdekel? Nincs rá szükségem.

Jövőre viszont egyetemre megyek, így csinálok egy profilt valamikor nyáron. Nem a selfiek posztolására használom majd, hanem arra, hogy tartsam a kapcsolatot a csoporttársakkal meg a karról is megtudhatok infókat, ha még a honlapra nem írták ki. Meg esetleg beszélek a párommal/barátnőimmel, semmi extra.

2017. dec. 28. 15:16
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert sok lehetőségről lemaradsz(kommunikáció, hírek, közösség).
2017. dec. 28. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja..pl én is facen tudtam meg, hogy a zámbó krisztián kivasaltatta a heréjét...ha nem lettem volna fent facen, tévéből kellett volna megtudnom..

Meg lemaradnék arról is, hogy napi 5 képet töltenek fel arról, hogy mit zabáltak aznap, vagy hogy kiposztolják hogy mennek kulázni...

Ezért értsd meg...a facebook elengedhetetlen mindenki számára!

2017. dec. 28. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Elég korlátolt ember vagy, ha neked a Facebookról Zámbó Krisztián meg a herevasalás jut eszedbe.
2017. dec. 28. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Az nem is Zámbó Krisztián volt, hanem a Berki Krisztián.:D

Pedig nincs is Facebookom!... de valahogy ez a hereinformáció bekúszott az életembe.:D

2017. dec. 28. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja tééényleg :D Összekevertem..mindkettőnek marhanagy feje van. :D Aki meg korlátoltnak nevezett annak üzenném, hogy egyszer görgesse végig a hírfolyamot alaposan..23 éves vagyok, velem egykorú az ismerősöm többsége, a hírfolyam nálam nem más mint egy szarfolyam. csak a szemét alpári mocskot látom. Lehet hogy te idősebb vagy és komolyabb ismerőseid vannak és azért látsz értelmesebb dolgokat is. Amit én látok "hír" azok nem mások mint megtévesztő címekkel ellátott nézettségvadász kamuhírek.
2017. dec. 28. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

És nem veszi magát észre a hülye :D

Komolyan elhiszi magáról, hogy az értelmiségi sztár, aki nem megy a tömeg után:D

2017. dec. 28. 17:58
 10/10 Metionin ***** válasza:

Mert a többség már ott él. Anno én is akkor regisztráltam amikor elmentem egyetemre mert kiderült hogy mindent onnan tudunk meg, hiába volt közös email cím is ahová a tanárok anyagokat üldtek, ha valaki szerzett pl. egy korábbi vizsgalapot azt nem oda hanem a fészbukos titkos csoportba rakták fel. Így aki nem volt regisztrálva, az hátrányba került a regisztráltakkal szemben. Sokáig nekem is egy név meg egy rajz volt fent magamról kének és ennyi. Aztán lassan felfedeztem hogy egész okosan is lehet használni, pl. lett több külföldi barátom akikkel egyszerű volt a kapcsolattartás, stb. Nincs sok ismerősöm és akik vannak, azoknak sem mindnek látom az üzenőfalát mert 90%-ban nem érdekel amit megosztanak. Idegenek semmit sem látnak nálam. A legfontosabb dolgaimról épphogy nem teszek fel semmit.

Amúgy aki a fészen él az úgyis kritizálni fog ha nem lájkolsz sok mindent akkor azért, ha nem publikusak az adataid/képeid stb. akkor azért, ha nem teszek ki naponta 5 képet akkor azért, ha nem lájkolod a gyerekük szaros seggét akkor azért. Nem kell velük foglalkozni.

2017. dec. 28. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!