Elengednétek a lányotokat szilveszteri buliba?
Tavasszal leszek 18 és a barátnőimmel mennénk le a Balatonra szilveszterezni. A gond csak annyi, hogy egy fiú házába mennénk (osztálytársak). Lányok kb 7en lennénk, fiúk kevesebben.
Hozzátenném, én magamat nem engedném el, de még nem kérdeztem meg a szüleimet.
Köszi a választ.
bizalom
közösség
értékrend
ha ezek rendben vannak, igen.
Ha egy is hiányzik, nem.
40/F
Az tőled meg a társaságtól függ. Ha szülő lennék nekem fontos lenne a döntésnél, hogy ismerjem akikkel mész, és tudjam, hogy nem fognak bedrogozni, felgyújtani a házat részegen, ilyesmi.
Szerintem amúgy rizikós.
Engem 17 évesen elengedtek Balcsira az osztálytárs nyaralójába, kb 6-an mentünk. De anyámék ismerték a barátnőimet, tudták, hogy nem egy repedtsarkú piás társaság. A fiúkat nem ismerték ugyan, de mivel sosem voltak kihágásaim így elengedtek. Mi ittunk, zenét hallgattunk, de semmi kirívó nem történt. De az ivást sem úgy kell elképzelni, hogy hányásban fetrengős történet, hanem közben beszélgettünk, zsíros kenyeret ettünk, üldögéltünk a kertben, ilyesmi. Mondjuk ennek már 20 éve..
Simán. Oda mehetne ahova akar, azzal akivel csak akar.
Nem kisgyerek, hogy terelni kell, már tud gondolkodni és nézni a veszélylehetőségeket, hogy mikor kell nemet mondani valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!