Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elengednétek a lányotokat...

Elengednétek a lányotokat szilveszteri buliba?

Figyelt kérdés

Tavasszal leszek 18 és a barátnőimmel mennénk le a Balatonra szilveszterezni. A gond csak annyi, hogy egy fiú házába mennénk (osztálytársak). Lányok kb 7en lennénk, fiúk kevesebben.

Hozzátenném, én magamat nem engedném el, de még nem kérdeztem meg a szüleimet.

Köszi a választ.

2017. dec. 27. 08:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A társaság nem nagy bulizós, inkább társasoznánk, ilyesmi. Gondolom alkohol lesz. Szülők viszont nem, ami rizikós.
2017. dec. 27. 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

bizalom

közösség

értékrend

ha ezek rendben vannak, igen.

Ha egy is hiányzik, nem.

40/F

2017. dec. 27. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Balaton...oké, de mekkora a távolság??? Mert rohadtul nem mindegy, hogy Veszprémből indulsz vagy Nyíregyházáról...
2017. dec. 27. 08:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Kb majdhogynem Veszprémből indulunk.
2017. dec. 27. 08:53
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Az tőled meg a társaságtól függ. Ha szülő lennék nekem fontos lenne a döntésnél, hogy ismerjem akikkel mész, és tudjam, hogy nem fognak bedrogozni, felgyújtani a házat részegen, ilyesmi.

Szerintem amúgy rizikós.

Engem 17 évesen elengedtek Balcsira az osztálytárs nyaralójába, kb 6-an mentünk. De anyámék ismerték a barátnőimet, tudták, hogy nem egy repedtsarkú piás társaság. A fiúkat nem ismerték ugyan, de mivel sosem voltak kihágásaim így elengedtek. Mi ittunk, zenét hallgattunk, de semmi kirívó nem történt. De az ivást sem úgy kell elképzelni, hogy hányásban fetrengős történet, hanem közben beszélgettünk, zsíros kenyeret ettünk, üldögéltünk a kertben, ilyesmi. Mondjuk ennek már 20 éve..

2017. dec. 27. 09:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális, felelősségteljes lányom van (mondjuk nem szokott részegen hazajönni, nincs hetente más fiúja, összeszokott baráti köre van) akkor simán elengedném. Nehogy már 17-18 évesek mellett még ott üljön az anyuka. Azért azt szeretném tudni, hogy pontosan hova mennek, kik lesznek ott, meddig maradnak, stb.
2017. dec. 27. 09:46
 7/12 anonim ***** válasza:
elengedném, de nem hinném el, hogy társasjátékozni fognak
2017. dec. 27. 10:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kislány már, ha eddig nem sikerült tisztességessé nevelni akkor már nem tud mit csinálni a szülő, a szülőnek első sorban abban kéne bíznia hogy a gyerek nem csinál hülyeséget még akkor sem ha a körülötte lévők igen. Abban meg nem látok kivetnivalót hogy Balatonra menjen engem már 15 évesen elengedtek a barátnőmmel.
2017. dec. 27. 10:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Simán. Oda mehetne ahova akar, azzal akivel csak akar.

Nem kisgyerek, hogy terelni kell, már tud gondolkodni és nézni a veszélylehetőségeket, hogy mikor kell nemet mondani valamire.

2017. dec. 27. 12:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Amúgy sem járok el sehova, és eddig csak egy barátom volt, aki viszont ebbe a "buliba" is hivtalos.
2017. dec. 27. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!