Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagy pofátlanság ez karácsonykor?

Nagy pofátlanság ez karácsonykor?

Figyelt kérdés
Most ráérek,van időm,úgy gondoltam törlök minden olyam ismerőst facebookon,aki nem érdekel,és csak azokat hagyom meg,akik valami miatt fontosak,így töröltem a 75%-ot.Ők ugye nem tudják,onnan veszik majd észre,hogy az ismerősajánlásban benne leszek(gondolom én,ezt nem tudom mi van ismerős törléskor).Teljes profilomat nem akartam,mert sok játékban veszek részt,csak ez miatt maradtam.Ezek az emberek meg nagy részben kétszínűek,alpáriak voltak velem,vagy teljesen közömbösek,nem sajnálom egyiket sem hogy nem kell a fényképükre néznem.
2017. dec. 26. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Én ezt nemrég megcsináltam.Néha kell selejtezni:)
2017. dec. 26. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Soha nem pofátlanság, a karácsonynak ehhez semmi köze. Túllihegik az emberek ezt a fészbúk dolgot. Ha amúgy nem találkozol velük/utcán nem köszöntök egymásnak, akkor mit számít, hogy ott látjátok-e egymást vagy sem?
2017. dec. 26. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is agyalok egy tisztogatáson, csak majd újévkor ejtem meg :D
2017. dec. 26. 13:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem 60 maradt :)
2017. dec. 26. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Én kb. negyedévente "selejtezek" követett oldalakat, csoportokat, embereket. Egyáltalán nincs ebben semmi.
2017. dec. 26. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Dehogy pofátlanság. Csak ne jelentsd be a többieknek nagy teátrálisan, hogy “nah, töröltem egy csomó bunkót” mert a megmaradtak ettől nem fogják megtisztelve érezni magukat... vagy nem is tudom, ilyenkor milyen reakcióra számít, aki bejelenti.
2017. dec. 26. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is kitöröltem sok ismerősöm, pontosan az általad megfogalmazott okok végett.
2017. dec. 26. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!