Nagy pofátlanság ez karácsonykor?
Nem az.
Én minden nap a születésnaposokat gondolom át... :D Törölni nem szoktam, de beállítani, hogy ne lássuk egymás dolgait, elég gyakran. Ismerőseim kb. kétharmadával nem követjük egymás dolgait.
szerintem ha kérdést teszel fel róla, akkor van egy kis kétely benned, hogy jól döntöttél-e, de megnyugtatlak én is, őket úgysem fogja ez érdekelni, talán soha észre se veszik soha.
én időpazarlásnak tartom, ezért én is maximum azt csinálom, hogy amint valaki idegesítő dolgokról posztol, leiratkozok a bejegyzéseiről.
ezek az emberek nekem maximum érdekből lennének jók, hiszen én is ezért lennék jó nekik. én is majd akkor felkeresem őket, aztán vagy segítenek vagy nem. szerintem kihasználni az ilyen embereket sokkal jobban megéri, mint "megsértődve" kitörölni, hiszen gondolom nem azon múlik a boldogságod, hogy nem 400, hanem csak 100 ismerősöd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!