Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az emberek mit ünnepelnek...

Az emberek mit ünnepelnek ebben az országban?

Figyelt kérdés

Egy olyan országban ahol ilyen kormány van mint a miénk is, ott van mit ünnepelni? vagy a nyomornak és nélkülözésnek kell örülni?

Nyugaton elhiszem hogy boldogok lehetnek ilyenkor az emberek, mert ott csak annak szar aki nem dolgozik.

Itt meg az agyát kidolgozza némelyik, és mégis számolgatni kell a rohadt pénzt.

A buta magyar meg a szart is beosztja... ami szégyellni való.

25F

2017. dec. 24. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

Hehehehhe :)

Neem, itt nincs is Iphone meg minden egyebek egymás hegyén hátán..

2017. dec. 24. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Az én karácsonyfám lehet nem a legszebb karácsonyfa, de büszke, erős fa, nem utolsósorban magyar!

Trolokkdkdlfloriokodorooroollcnoforagsf

2017. dec. 24. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:

A mértéktelen költekezés ünnepe.

Már aki megengedheti magának.

2017. dec. 24. 18:09
 4/10 A kérdező kommentje:

A Hollandnak, Németnek annyi megvenni a legnagyobb tárhellyel rendelkező iphone-t mint a magyarnak egy 30ezres telefont....

Én más helyében nem mutogatnám a hitelre meg részletre vett dolgokat, inkább magamba néznék és összeraknám a kezem hogy mekkora hülye vagyok.

2017. dec. 24. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Hidd el Magyarországon is vannak olyan kamaszok akik csak gucci meg chanel cuccokba járnak, meg szórakozóhelyeken kettesével kérik ki az ilyen tizenezerft/üveg árú piákat. Szerintem azoknak a szüleinek se kunszt megvenni a legújabb Iphone-t.
2017. dec. 24. 18:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Van rá példa idehaza tudom, de azért ez ritka itthon, ahogy az is hogy megkérik a gyereket hogy menjen ki az udvarra és ott van masnival át kötve egy gyorsasági vagy autó.. Szóval ezeket megértem hogy így ajándékoznak, aki meg egy csóró országban is gazdag, az nyugaton is az lenne.

De egy filléres 90-100ezret kereső ember ne akarjon már két teljes havi fizetést elkölteni egy nem értéktartó tárgyra.

2017. dec. 24. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
9%
Az Úr áldása szálljon reád testvérem! Holnap Kalányosékkal meglátogatunk, hogy ne unatkozz!
2017. dec. 24. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:

hadd döntse ár el mindenki maga , akar e ünnepelni , ok?

a fideszt szidod , de ugyanazt csinálid kb mint ők, belée akarsz szólni az emberek életébe.

Képzeld van aki 100 ezerből is megél ha szűkösen is , de boldogan. Ki lehet menni ha úgy tetszik vagy nyomoroghatsz itthon, eswtleg segithetsz a rászurulókon ha már látod mennyien vannak.

Klépzeld fekete afrikéban is ünnepelnek , sőt a legszegényebb helyeken is , sokaknak ennyi se jut mégis boldogok.

2017. dec. 24. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:

"Nyugaton elhiszem hogy boldogok lehetnek ilyenkor az emberek, mert ott csak annak szar aki nem dolgozik. "

aha , meg a kerités is kolbászból van.

[link]

pl itt van ez is. ott sem minden fenékig tejfel.

2017. dec. 24. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Inkább az a szomorú, hogy van aki ebbe is belehozza a politikát meg a pénzt.

Én pl a politikát magasról lexarom, és az sem érdekel, hogy amit kapok az mennyibe került.

Este ettünk egy jót, közben egy nagyot beszélgettünk, senki sem foglalkozott semmi gonddal, ennyi.

2017. dec. 25. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!