Hogyan lehetnék népszerű? Olyan akit sokan ismernek?
Persze tudom , hogy nem minden a hírnév de azért valljuk be , hogy mindenki szereti ha sokan kedvelik,ismerik.
A környéken akik népszerűek lányok pl. Mind ribik..az nem akarok lenni..
Sokan mondják hogy legyél kedves és szeretni fognak.
Meg, hogy fontos a külső.
Oké fontos de nem mondom hogy csúnya lány vagyok, mert hosszú szőkésbarna hajam van, zöld szemem, igaz hogy nem járok adidas cuccokba de na :D
És néha irigylem az olyanokat akik népszerűbbek vagy sokan szeretik őket stb.
Nekem is vannak barátaim és szeretem is őket persze.
Interneten is már lassan elvárás hogy 100-nál több like legyen a profilodon mert ha nem az gáz. Ez 2017 :D
Szoval igazabol ennyi lenne :D 14/l
nekem kereken 0 lájk van a profilomon. ja bocs nincs is profilképem :D
amiket néha megosztok azokon is nagyjából 0 és 2 között mozog a lájkok száma, de nem is a lájkok miatt osztom meg hanem mert hátha másnak is tetszik
Szerintem úgy semmiképpen ne akarj népszerű lenni, mint ők.
Minden reggel elnézem kisvárosunk "jó csajait" a buszmegállóban. Kérész életű barátságok, kapcsolatok és idétlen vihogás. Műszempilla, műköröm, ájfon, anyuciéktól kikövetelt divat cuccok...Semmi egyediség. Mind egyforma. Ez nem népszerűség, csak a hasonló hasonlót vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!