Ismersz olyan embert, aki sztómával él? Hogyan vélekedsz róla?
Figyelt kérdés
Volt e emiatt bármi kellemetlen élményed ezzel az emberrel?
És miért lett sztómája?
2017. dec. 13. 16:14
1/6 anonim válasza:
Igen,Apukám már 8 éve,vastagbélrák miatt vezették ki neki.Semmilyen kellemetlen élmény nem volt,ha megfelelően van kezelve,észre sem lehet venni!
2/6 A kérdező kommentje:
És van hangja? Lehet hallani amikor ürül?
2017. dec. 13. 19:25
3/6 anonim válasza:
1,2,3, Igen: sokáig voltam kisebb koromban kórházban, így láttam, beszéltem ilyen személlyel. Ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más, viszont nekik jobban kell vigyázniuk az esetleges befertőződések ellen. Végbélre vonatkozó sztómával találkoztam, nem kellemes dolog, de ha nincs más megoldás... Kellemetlen élmény nem volt vele. A "Miért lett sztómája?" kérdést nem tudom, régen volt. Elismerésem, hogy Ők így élnek, de ha nekem lenne, akkor tudom, mit tennék.
4/6 anonim válasza:
Nem feltünő egyáltalán.Eleinte voltak kissebb balesetek,mig meg nem tnulta kezelni.Volt hogy érződött.De egy két alkalommal.Tényleg észre se veszi egy kivülálló.Miért érdeklődsz?Van a környezetedben valaki aki sztómás lesz?
5/6 A kérdező kommentje:
Remélem nem... Csak barátkozom a gondolattal, mert nincs kizárva, hogy előbb-utóbb az lesz.
A szagokra és a hangokra voltam kíváncsi, mint kellemetlen élmény.
2017. dec. 13. 20:54
6/6 A kérdező kommentje:
Vagy ilyesmire, hogy valakik beszólnak/leszólnak miatta. Pl. strandon.
2017. dec. 13. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!