Ismerkedés szórakozóhelyen?
Nők! Szórakozóhelyen amikor táncolsz a barátnőiddel és kb 1-2 méter távolságra van a közeledben egy srác akit akkor látsz először, de első ránézésre szimpatikusnak tűnik, mit teszel annak érdekében, hogy észre vegyen és milyen cselekvést vársz a férfitól? A tánc alapján (túl perverz, vagy nem elég ötletes, szenvedélyes) döntesz lesz-e ismerkedés, vagy azonnal várod, hogy beszélgessen veled?
Mik azok a zavaró dolgok tánc közben amiről egy férfi úgy gondolja: "ez nekem tetszik, biztos a csajnak is", ti pedig azt gondoljátok: "ez perverz/undorító/kellemetlen/gyerekes/túl sokat képzel magáról?
Férfi! Nő vagyok, és sosem riszáltam magam szórakozóhelyen barátnőkkel, pasiknak. Azt biztosan tudom, hogy az a nő aki tánc alapján dönti el, hogy milyen a másik ember, abba nem túl sok ész szorult, és hagynám a fenébe.
Ha meg akarsz ismerni valakit, beszélgess vele. A táncnak ehhez az egészhez semmi köze.
33
:D Basszus... Várj, átgondolom. Szóval ha valaki nem rázza a pcsáját egy diszkóban az prüd? Betöltötted már a 20at? Nem hiszem.
Figyi menj oda a csaj mögé, toljad neki hátulról, ha vihog ezen akkor vidd ki a parkolóba és dugd meg. Így jobban tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!