Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ismerkedés szórakozóhelyen?

Gt9dnl1 kérdése:

Ismerkedés szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés

Nők! Szórakozóhelyen amikor táncolsz a barátnőiddel és kb 1-2 méter távolságra van a közeledben egy srác akit akkor látsz először, de első ránézésre szimpatikusnak tűnik, mit teszel annak érdekében, hogy észre vegyen és milyen cselekvést vársz a férfitól? A tánc alapján (túl perverz, vagy nem elég ötletes, szenvedélyes) döntesz lesz-e ismerkedés, vagy azonnal várod, hogy beszélgessen veled?

Mik azok a zavaró dolgok tánc közben amiről egy férfi úgy gondolja: "ez nekem tetszik, biztos a csajnak is", ti pedig azt gondoljátok: "ez perverz/undorító/kellemetlen/gyerekes/túl sokat képzel magáról?

2017. nov. 26. 05:01
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Férfi! Nő vagyok, és sosem riszáltam magam szórakozóhelyen barátnőkkel, pasiknak. Azt biztosan tudom, hogy az a nő aki tánc alapján dönti el, hogy milyen a másik ember, abba nem túl sok ész szorult, és hagynám a fenébe.

Ha meg akarsz ismerni valakit, beszélgess vele. A táncnak ehhez az egészhez semmi köze.

33

2017. nov. 26. 08:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Na basszus, prüd vagy?
2017. nov. 26. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:

:D Basszus... Várj, átgondolom. Szóval ha valaki nem rázza a pcsáját egy diszkóban az prüd? Betöltötted már a 20at? Nem hiszem.

Figyi menj oda a csaj mögé, toljad neki hátulról, ha vihog ezen akkor vidd ki a parkolóba és dugd meg. Így jobban tetszik?

2017. nov. 26. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
leszolitas pl barpult mellett, beszelgetes, ha latod hogy nem erdekli otthagyod, ha igen talan tanc, es vagy ha minden klappol egy masik randi valami nem tul zsufolt helyen. Azt ne vard hogy ott a buliban majd egybol szerelembe estek es o lesz eleted szerelme. Ha igy is lenne hogy latod hogy nyomul az valoszinuleg mas okbol van (csak meg akar dongetni stb) ha ez a celod razhatod magad neki egesz este ha nem javaslom a nem szorakozohelyen valo ismerkedest
2017. nov. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!