Mikor lattal utoljara olyan embert, aki kulsore teljesen elvarazsolt? Hogy nezett ki?
Kb 11 éves lehettem amikor napköziben voltam és beküldék hozzánk a a szomszéd osztályt . Ès volt ott egy fiu akinek olyan gyönyörü kék szemei voltak hogy szinte elvarázsolt... Még most is látom magam elött a pillanatot amikor bele néztem a szemèbe és ùgy éreztem megált az idö... Durva volt :) annyi idös volt mint èn (11)
L/17
Pont hétfőn volt ilyen: ránéztem, ő is rám nézett az egyik metrón, amikor beszállt és mellém ült:). Pedig körülöttünk üres volt a hely. Szőke, ha jól emlékszem kék szemű hölgy volt.
Igen, emlékezetesek maradnak ezen események nekem is. Én F, Ő N, én 35, Ő sacc/kb. 28-40 közt.
Két hónapja lehetett és bőrgyógyász volt. Nagyon jól nézett ki, kicsit őszes haj, borosta, kb. 170 centi 40 év körüli lehetett. Kellemes kisugárzása volt és nagyon kedves meg vicces. (Mondjuk ez a legkevesebb. 5 percet voltam bent a dokinál és 7 ezret fizettem érte. :D)
23L
Pár napja gyárkapuban jött szembe, gyönyörű telt ajkak, zöld szem, nagyondurván helyes pofi, kb 20 évvel fiatalabb (25körüli)... azóta kicsit bánkódom, hogy mimindent kihagytam és fantáziálok a prostik gondolatával...
47/f
23 éves voltam, ápolónőként dolgoztam egy kórházban. (2011 novembere). Álltam és valamit matattam az asztalon, amikor felnéztem, épp jött ő, az apukáját látogatni. Neki akkor barna haja, barna szeme és szakálla volt. Kb. 26-31 lehetett. Pár másodpercre „összenéztünk”…
Ha magadra ismersz, írj! :D :D :D :D :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!