A férfiaknak tényleg szükségük van a barátnőjük nélküli idő töltésre? Vagy csak kifogás? Pl. Nélküle menni direkt sörözni, meg ilyenek.
Figyelt kérdés
Nem kell bele keverni semmit,szimplán kíváncsi vagyok.2017. nov. 23. 21:48
1/11 anonim válasza:
Mindenkinek szüksége van többféle társaságban való időtöltésre, ez nem nemfüggő. Nem tart sokáig az a kapcsolat, ahol a felek össze vannak ragadva.
2/11 anonim válasza:
Szerintem mindkét nemnek egyaránt szüksége van. Egyedüllétre is.
3/11 anonim válasza:
Igen,mert nem jó, ha két ember egymás nyakán lóg, hosszútávon elvész a varázslat. Szóval kell egy kis külön eltöltött idő, hogy fellélegezzünk de ha annyira nem bízik bennem és azt hiszi, hogy megcsalom akkor nem jó társat választottam.
4/11 anonim válasza:
Szerintem mindkét félnek szüksége van ilyen időtöltésre és ha nem viszik túlzásba kiegyensúlyozottabbá teszi a kapcsolatot.
Ami a fiúknak a sörözés, pecázás, paintball vagy foci, az a lányoknál mondjuk egy csacsogós délután, fitnesz vagy valami hasonló lazulás.
5/11 Metionin válasza:
Szerintem mindkét félnek szüksége van rá. Nálunk is van hogy én megyek egyedül, van hogy a barátom megy egyedül, van hogy mi ketten és olyan is, hogy az egész banda együtt.
6/11 anonim válasza:
Nem kifogás, kell nekik is egy kicsi külön töltött idő. Zárkózott nőként én is igénylem, még kapcsolatban is, hogy legyen meg az a bizonyos minőségi magamra fordított idő, csendben. Egy-egy ilyen alkalom után még jobban is örülnek egymásnak a felek. Feltéve, ha nincs mögötte más indok, és a bizalom is működik.
7/11 anonim válasza:
Elég furán venné ki magát ha barátnőmet vinném sörözni haverokkal.
8/11 anonim válasza:
Még a magam fajtának is kell külön lét olykor. 24/7 ben ölelgetném, teperném.
5 éve vagyunk együtt s az a része is olykor, hogy elvonulunk pl hobbinkba bele mélyedve.
24/N
9/11 anonim válasza:
Ez nem nemtől, hanem személyiségtől függ. Nekem nőként is van szükségem olyan időre, amikor nem a párommal vagyok együtt. Nem gyakran, de van, és nyilván olyan esetekben nincs, amikor a páromon látom, hogy most szüksége van a támogatásomra, a jelenlétemre. Akkor van, amikor egyedül megyek el 1-2 órára gondolkodni, van, amikor a kollégákkal megyünk kikapcsolódni. Ebbe nem kell semmi mást belelátni, nem őt akarom lekoptatni, nem is csalom meg. Attól, hogy párkapcsolatban vagyok, a személyiségem még nem szűnt meg, és nemcsak akkor érezhetem jól magam, ha ő ott van.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez nemtül független, mindenkinek van szüksége egyedül töltött időre, csak más-más mértékben. Nekem kell heti két délután, amikor csak magammal vagyok, a saját dolgommal foglalkozom, így érzem jól magam. Ha kollegákkal megyek el sörözni, akkor sem szokott velem jönni a párom. Nálunk működik így. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!