Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk! Mit gondoltok a hippie...

Fiúk! Mit gondoltok a hippie lányokról?

Figyelt kérdés
A kérdés nem társkeresés céljából indul, csupán érdekel a véleményetek.

2017. nov. 19. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, orvos vagyok, pontosan tudom mire jó az LSD. Nincs szükségem olyan nőre akinek ez kell önmaga és a világ megismeréséhez.

Ezen kívül teljesen más dolog kiélvezni a pillanatot, meg hippi módra belesz..ni a világba, olyan nővel nincs értelme közös jövőt tervezni, akit nem érdekel a jövő.

Ami meg a lázadást illeti engem ponta liberális, sz..runk bele mentalitású, társadalmon élősködő emberek tudnak lázadásra késztetni.

2017. nov. 21. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Orvos mi? :D egy orvos tudja, hogy a pszichedelikumok kb a legbiztonságosabb drogok ellentétben az alkohollal meg a nikotinnal... Pszichedelikum nem okoz delirium tremenst, májcirrózist,gyomorvérzést, nem okoz tüdő/száj/nyelőcsőrákot, sem COPD-t arról nem is beszélve hogy függőséget sem :D
2017. dec. 3. 11:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Dohányossal és alkoholistával sem járnék. Nem kell terelni!

Viszont okozhat például bad trippet, szorongást, pánikzavart, bizonyos esetekben pszichózist, és flashbacket... de ne csinálj úgy mintha a kedves önjelölt hippik csak és kizárólag LSD-t meg meszkalint tolnának. Van ott fű, alkohol és dohány is.

2017. dec. 3. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Kár hogy nincs olyan, hogy flashback, ez csak egy városi legenda. De kedves "orvos" hozzászóló, ha megmagyarázod nekem, milyen mechanizmussal okoz pl pánikot akkor majd elhiszem neked.
2017. dec. 3. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!