Fiúk! Mit gondoltok a hippie lányokról?
Figyelt kérdés
A kérdés nem társkeresés céljából indul, csupán érdekel a véleményetek.2017. nov. 19. 17:39
11/14 anonim válasza:
Kedves utolsó, orvos vagyok, pontosan tudom mire jó az LSD. Nincs szükségem olyan nőre akinek ez kell önmaga és a világ megismeréséhez.
Ezen kívül teljesen más dolog kiélvezni a pillanatot, meg hippi módra belesz..ni a világba, olyan nővel nincs értelme közös jövőt tervezni, akit nem érdekel a jövő.
Ami meg a lázadást illeti engem ponta liberális, sz..runk bele mentalitású, társadalmon élősködő emberek tudnak lázadásra késztetni.
12/14 anonim válasza:
Orvos mi? :D egy orvos tudja, hogy a pszichedelikumok kb a legbiztonságosabb drogok ellentétben az alkohollal meg a nikotinnal... Pszichedelikum nem okoz delirium tremenst, májcirrózist,gyomorvérzést, nem okoz tüdő/száj/nyelőcsőrákot, sem COPD-t arról nem is beszélve hogy függőséget sem :D
13/14 anonim válasza:
Dohányossal és alkoholistával sem járnék. Nem kell terelni!
Viszont okozhat például bad trippet, szorongást, pánikzavart, bizonyos esetekben pszichózist, és flashbacket... de ne csinálj úgy mintha a kedves önjelölt hippik csak és kizárólag LSD-t meg meszkalint tolnának. Van ott fű, alkohol és dohány is.
14/14 anonim válasza:
Kár hogy nincs olyan, hogy flashback, ez csak egy városi legenda. De kedves "orvos" hozzászóló, ha megmagyarázod nekem, milyen mechanizmussal okoz pl pánikot akkor majd elhiszem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!