Fiúk, ti mit gondoltok a cigiző lányokról? Hát a 15 éves cigiző lányokról?
Bocsi, hogy nőként írok, de szeretném leírni a véleményemet:
1. ha jót akarsz magadnak soha nem gyújtasz rá többet, az egészséged meg fogja hálálni ezt!
2. sok diszkrimináció éri a dohányosokat
3. sok pénzt tudsz megspórolni, ha nem dohányzol
4. egy nem dohányost zavarni fogja, hogy úgy bűzlesz, mint egy kémény
Azért is nézhetett rád az a fiú furcsán, mert lehet, hogy ő nem cigizik, és ő magának lehet, hogy olyan csajt akar aki szintén nem dohányos. És lehet, hogy így csalódhatott benned, amiatt, hogy így látott téged.
Én ki se próbáltam még, nem is fogom, az elég, hogy apukám dohányzik.
26N
Szerinted egészséges a cigi...? Evvel elmondtam a véleményem. A további kellemetlenségeiről (füst) nem is beszélve...
Elmondom, mi számít nálam a párválasztásban: a testalkatról most nem írok, lelkileg legyen önmaga és jóindulatú, ezen kívül alapvetően csak egy dolog számít: NE dohányozzon.
Egy gyönyörű arcú, jó alakú nőt is általában kerülök, ha dohányos. Határeset, ha felnőtt nőről van szó, aki heti egyszer , vagy ritkábban gyújt rá, és alkalmazkodó, megkíméli a füsttől a nem dohányzókat ,valamint az első terhességétől végérvényesen leszokik erről. Szóval ez határeset nekem mint párválasztási szempont. Lehetőleg inkább nemdohányzó nők közül szoktam párt választani.
Ez egyben a véleményem is a dohányzásról.
Azt gondolom, hogy nincs az a pénz, hogy megcsókoljam, akkor már körbenyalhatom a hamutálat is.
Illetve azt, hogy egyszer volt dohányos csajom, de soha többé! Mindene füstszagú, a haja és a bőre is, ráadásul (nekem ez volt a legnagyobb csalódás) a puni valami borzalom ízt vesz fel, egyszerűen elment a kedvem a nyalakodástól. (Szerencsére nem egy életre.)
A 15 éves cigiző lányokról általában az ugrik be, hogy "biztos másfajta cigit is pippantott már el egy párat, ha ennyire nagylánynak akar látszani".
Itt kérem a lepontozást! --->
Engem kicsit visszataszítana ha egy lányt látnák cigizni aki tetszik.. :S
Szerintem jobban teszed ha te sem teszed többet.
17/F
"Miért teszi tönkre magát ez is?" - Kb ez az első gondolatom, ha valakit cigizni látok. Nem vagyok orvos, nem tudom pontosan hogyan hat a szervezetre, de azt megfigyeltem, hogy a tíz évvel öregebbnek tűnő férfiak és nők között erősen felülreprezentáltak a dohányosok.
Én azért nem próbáltam ki egyszer sem, mert tudom hogy előbb utóbb az ember megbarátkozik az ízével, és onnantól kezdve sokkal könnyebb rászokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!