Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk, ti mit gondoltok a...

Fiúk, ti mit gondoltok a cigiző lányokról? Hát a 15 éves cigiző lányokról?

Figyelt kérdés
16 leszek januárban,és eddig csak kétszer cigiztem, akkoris csak azért, mert jó volt a társaság és mert jól esett.Csak azért nem cigizek, hogy másnak bevágódjak, viszont tegnap egy bulin egy srác,aki tetszik látott cigizni éd furcsán nézett rám.Nektek mi a véleményetek? Kort is írjatok!

2016. nov. 5. 20:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

Undoritó!Önmagát megbetegíti,amit nem fog élvezni...valamibe tényleg meg kell halni de ebbe nem ajánlatos mer nem kellemes....

15éves csaj,cigizik,be is szokott rugni...egy nő nehogy már részeg legyen....milyen undorito már az?...arról nem beszélve hogy saját magát teszi tönkre...annyit mond hogy káros....hát oké...sok sok mérget raknak bele,de a kátrány...meg a rákkeltő anyagok...jajj csak káros.......rohadtul erős mérgek....

minden 15éves csaj cigizik piál és teszi tönkre az életét....nagyon undorito ez a generácio......

2016. nov. 6. 12:05
 12/20 anonim ***** válasza:
43%

"minden 15éves csaj cigizik piál és teszi tönkre az életét....nagyon undorito ez a generácio......"

Szerencse hogy te már 16 vagy, egy teljesen más generáció. Az utolsó normális generáció. Mondhatjuk.

2016. nov. 6. 14:34
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

Hogy cigiző lányok.

Hogy 15 éves cigiző lányok.

Sajnálom őket.

2016. nov. 14. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
35%
Ezt a cigizést én sem értem higy miért menő. Undorító hogy egy lány szájából lóg ki a cigi azt úgy pofázik meg töltögeti az utcán a cigit. Ja meg az is kiakaszt hogy a nokedli 9.-es lányok reggel suli előtt cigiznek. Igaz csak egy évvel vagyok idősebb tőlük, de akkor is ezt gondolom.
2016. nov. 14. 22:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Kár érte.

Kb ezt gondolom :)

Bár 24 évesen nem a te korosztályod vagyok, de fiatalabb koromban is ezt gondoltam.

2016. nov. 14. 23:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát nem vonzó az biztos, ez már mutatja mennyire intelligens lehet az a lány -> Cigire költi a pénzét, nem tud tervezni hogy mire költse a pénzét aminek van értelme, könnyen befolyásolható a társaság által ~ nem tud önálló döntéseket hozni, stb.

15 éves lány osztálytársam meg elég keménynek hiszi magát ezért, de csak figyelmet akar és szeretethiányos, gondolom mint a többi lány.

De vannak olyan agyhalott fiúk akiknek ez nagyon bejön, mert ettől a csaj olyan badassnak tűnik.

2017. febr. 19. 13:53
 17/20 anonim válasza:
100%

Elso alkalom: Kiprobaltad.

Masodik: Az elso utan ugy erezted, van barmi pozitiv hatasa a dohanyzasnak rad nezve?

Ha teged az zavar, hogy emiatt furcsan neznek rad (es gondolom zavar, ha a kerdest kiirtad) akkor megeri? Csak merlegelj. Olyan nehez megallni? Ha nem cigizel tenyleg rosszabb a hangulat, vagy csak bebeszeled magadnak? Tenyleg szukseged van ra? Csak azert csinalod mert masok is, vagy van valami oka? A szuleid tudjak, hogy kiprobaltad? Esetleg ok is ellenzik? Vagy cigiznek es toluk lested el? Amugy egesz szalakat szivtal el, vagy csak par slukkot?

2017. febr. 20. 11:38
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

Nekem nincs bajom a dohányzással, annak ellenére, hogy én nem cigizek. Meg tudom érteni, miért szeretik annyian, megvan a maga "hangulata".

21F

2017. febr. 28. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Viccesen all a kezukbe azthiszik menok mert cigiznek :D
2017. febr. 28. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:
29%

Nem olvastam végig a kommenteket de:

mi régen azon hülyültünk 8.ban hogy amelyik csaj általánosban a cigit veszi a szájába az gimiben a f a s z t fogja :D

Bocsi akit megbántottam ezzel a kommentel.

21f

2017. febr. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!