Szerintetek mennyire veti meg a társadalom azt akinek ilyen szexuális beállítottsága (i) /fétisei/ van (nak)?
A kérdés tárgyát azok képzik akik az extrém méretek iránt vonzódnak.
Tehát a fat fetish, és a feederism ami ide tartozik.
Akik imádják a háj látványát, a narancsbőrt, a striákat, az úszógumikat és hurkákat, és mindezt a legnagyobb méretekben is, tehát a chubby, bbw, ssbbw, ussbbw kategóriák rajongói.
Vagy azok akik hízlalnák is a másik felet, és abban lelnek élvezetet, ahogy valaki szép lassan szedi fel a kilókat és egyra nagyobbra hízik, illetve maga az etetés is lázba hozza.
Esetleg az aki magát hízlalja, mert az is ide tartozik, és szeretne kövér/kövérebb lenni.
Plusz ehhez kapcsolódnak gyakran az alábbi fétisek is.
Stuffing, élvezettel nézi, ahogy valaki alaposan teleeszi magát.
Bloating, az mint az előző csak folyadékkal.
Illetve még a büfizés és fingás, emésztési hangok iránti szexuális vágy is járhat együtt.
Esetleg specifikusabb témák pl. cake/pizza stuffing, szűk ruhák felpróbálása...
Persze ezek nagyban függnek a mértékektől, mert a husi nők kedvelőit nem igazán szólják meg, de egy ssbbw rajongó, feeder már elég elítélendő lehet.
Én is ezzel a fétissel rendelkezem.
Szerintem fontos hogy az ember kiélje a szexuális és hízás iránti vágyait de úgy hogy ez azért ne kerüljön az első helyre az eleteben (pl kapcsolatok célok kötelességek elé.)
És mint ahogy itt is meg kell maradni a jó ízlés határán belül illetve belegondolni abba h a fantázia ha valóssággá válik akkor milyen következményei lesznek. Ez az egyik leg felelősség teljesebb és a legtöbb komolyságot kívánó fétis szerintem :)
Én is ilyen pasi vagyok konkrét elitélést, megvetést még nem tapasztaltam se egyedül se párommal
Szívesen beszélgetek a témában aki akar írjon.
Én is ilyen pasi vagyok. Imádom a túlon túl kövér, hályas de gyönyörűen szép nőket. Ha ez a kettő klappol beindulnak nálam a hormonok,nagyon.
Engem szokott zavarni, hogy átlagos alkatú vagyok és ezért a nők nem igazán hiszik el mennyire csinosnak és szexinek érzem őket.
Nekem is tetszenének az ilyen lányok de ahogy az le is lett írva: nehéz ilyen lányokat találni. :(
Bár ismernék ilyen korombeli lányt!
A tarsadalom velemenye sosem erdekelt.
Meg a barataim közűl is csak paran tudják mi tetszik, mi vonz !
Ez a fetis eppen nem !
Viszont ettől még nem ítelkezem.agyban dőlnek el ezek a dolgok mi vonza mi hozza tűzbe az embert ;)
Magunkkal kell foglalkozni nem mással 😋
Bbw nő vagyok, de nem izgat az evés, nem is hagynám ezt senkinek, hogy megtegye velem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!