Szerintetek mennyire veti meg a társadalom azt akinek ilyen szexuális beállítottsága (i) /fétisei/ van (nak)?
A kérdés tárgyát azok képzik akik az extrém méretek iránt vonzódnak.
Tehát a fat fetish, és a feederism ami ide tartozik.
Akik imádják a háj látványát, a narancsbőrt, a striákat, az úszógumikat és hurkákat, és mindezt a legnagyobb méretekben is, tehát a chubby, bbw, ssbbw, ussbbw kategóriák rajongói.
Vagy azok akik hízlalnák is a másik felet, és abban lelnek élvezetet, ahogy valaki szép lassan szedi fel a kilókat és egyra nagyobbra hízik, illetve maga az etetés is lázba hozza.
Esetleg az aki magát hízlalja, mert az is ide tartozik, és szeretne kövér/kövérebb lenni.
Plusz ehhez kapcsolódnak gyakran az alábbi fétisek is.
Stuffing, élvezettel nézi, ahogy valaki alaposan teleeszi magát.
Bloating, az mint az előző csak folyadékkal.
Illetve még a büfizés és fingás, emésztési hangok iránti szexuális vágy is járhat együtt.
Esetleg specifikusabb témák pl. cake/pizza stuffing, szűk ruhák felpróbálása...
Persze ezek nagyban függnek a mértékektől, mert a husi nők kedvelőit nem igazán szólják meg, de egy ssbbw rajongó, feeder már elég elítélendő lehet.
Kár hogy nem üzemel Lipótmező, így nem járnának a beteg emberek az utcán.
Én úgy vetem meg ezeket, hogy ha tudomásom van ilyen betegről, azt pusztán veréssel próbálom egészséges gondolkodásra késztetni.
Na melyikünk a beteg?
Nem veti meg a társadalom, mert akinek- mint nekem is -az ilyesmi tetszik, az nem írja a homlokára.
Más kérdés, hogy nehéz hozzá partnert találni. Bbw, ssbbw, feedee, foodee, stuffing, bloating irányba tapogatózó nők egészen bátran rám írhatnak!
Vannak nagyon jó barátnőim de sosem került szóba kinek milyen fétise van ki hogy szexel.
Gyanítom nem táblával a nyakadban járkálsz a fétiseiddel rákarcolva .
Ítélkezni mások felett meg felesleges.
Mindenkinek más jön be.
Vállald , éld meg ha neked tetszik :)
Akire tartozik neki mond el és ennyi :)
Bár én magam is feederista vagyok, így magyarul leírva még nekem is furcsán hangzik.
Az a véleményem, hogy a feederizmus az egyensúlyozás művészete. Egyszerre kell elfogadni a vágyaidat, ugyanakkor belátni, hogy a "minél nagyobb annál jobb" egy egyszerű fantázia, aminek valóságba ültetéséből csak baj származik.
Szerintem azért vetik meg őket, mert úgy tűnnek, mintha minden más tényezőt mellőzve, szűklátókörűen csak a kövérségre és hízásra nyáladzik.
Ez nem a mi sajátosságunk, ez a férfi szexualitás természete, csak más esetben ennek nincs ilyen dinamikus jellege. A legközelebbi hasonlat talán a szilikon mellnagyobbítás. Az egy dolog, hogy valaki szereti a nagy melleket, és egy másik, ha azt hangoztatja, hogy minél több műtétet végeznek a párján, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!