Nektek milyen volt a középiskola, ti hogyan éltétek túl?
Figyelt kérdés
Lehet sztorizgatni a tanulásról, közösségről, vagy hogy hogyan fejlődött a személyiségetek, miben változtatok.
(Kornak is örülnék.)
2017. nov. 15. 17:08
1/4 anonim válasza:
Én most vagyok 10.-es és 17 éves. Nekem sajnos nem a legjobban telnek a mindennapjaim az iskolában. Bár talán összességében véve nem panaszkodhatok, mivel egy elég erős osztályba járok, jó tanuló gyerekekkel és a minket tanító tanárok többsége is nagyon rendes, segítőkész és soha nem kivételeznek senkivel. Azonban ezek ellenére is nap, mint nap elég rosszul érzem magam, mivel egy barátom sincsen és egy átlagos nap nagyon kevésszer szólalok meg. Most nem szeretném itt sajnáltatni magam, csak őszintén leírtam, hogy számomra milyen érzés a középiskola.
2/4 anonim válasza:
gyűlöltem mikor táncolni kellett szalagavató előtt:(
3/4 anonim válasza:
17 vagyok 10.-es , rühellem az egészet , hàla az osztàlytàrsaimnak és elég sok beható dolognak .
4/4 anonim válasza:
Eltelt!
Képzelheted hogy milyen hatékony ösztönzéssel álltál elő a történetíráshoz.
Magadtad rá az engedélyt.
Hatalmas érdekeket mozdítottál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!