"Engedjek" neki?
Nos... Asztaliteniszezni járok,és rengeteget cseszegetnek a "pingpong izmaimmal".Megsúgom,hogy én lennék az osztály senkije,egy jól tanuló,kiközösítve.(Vannak barátaim,de állandóan b*sztatnak...)
Na mindegy.Bizonyítsam be,hogy igenis izmos vagyok (elkezdenék edzeni),vagy húzzam meg magam,legyek akaratlan nyuszi (és nyeszlett).
Lány vagyok amúgy,köszönöm az értelmes válaszokat.
#2 Nem,nagyon nem irigyek.
Már elnézést,de ezt süket dumának tartom.Irigyek lennének,mire? Arra,hogy asztaliteniszezek?Mert ez a sport sokkal """jobb""" a lovaglásnál? Nem hiszem.
Ne foglalkozzak velük... 7 éve kapok folyton csesztetést,ne haragudj,nem tudok nem foglalkozni velük,csak van valami alapja annak,hogy ezt teszik,és nem ők mindnyájan hülyék,hanem én...
Egyszerűen szar helyre jársz.
Engem is mindenhol utáltak és kiközösítettek, de mivel kitűnő tanuló voltam, ha mást nem is, de legalább emiatt tiszteltek.
Pff. Még hogy engem tiszteljenek az osztálytársaim!
Sok tanár burkoltan mondta hogy nem vagyunk osztályközösség és olyan bunkók vagyunk egymással hogy elviselhetetlen.
Az ilyen kitűnőket (mint én),csak kitaszítják,mert a menő gyerek az,aki mindenbe benne van,mindenen röhög,és mindenkinek megfelel.(Khmmm nem.)
De hát megszoktam.
én ilyenkor szoktam megvonni tőlük a matek/fizika/töri/kémia/irodalom házi másolást egy-két hétre
rögtön vették, hol a helyük
belegondolgondolva milyen kaka lehet, hogy azóta mindet übereltem 20 cm-rel meg havi ~200-zal
ne adj nekik lehetőséget, hogy idegeljenek.. tehát egyik fülön be másikon ki
Utolsó természetesen vannak barátaim az osztályból amúgy,szóval annyira nem vagyok elveszve.
DE érzem,hogy még maradt bennük az alsós viselkedésből.
Kiállni magamért... Tág fogalom,vagyis tanács,de hogyan tegyem? :/
Köszönöm a válaszodat.Nem tudom,kik értékeltek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!