Ha odamegyek egy buliba egy csajhoz és mondom neki hogy meghívsz egy italra akkor elvágom a cérnát?
Figyelt kérdés
Tuti hogy kiakad és megsértődik nem?:D és ha úgy van hogy megakarja hívatni magát és mondom neki hogy ő mondja a pultosnak mit kérünk és felkapom a piát és lelépek és nem én fizetek nyilván mert ő kérte a piát azért kirakhatnak engem a biztonsági őrök?:D2017. nov. 4. 21:29
11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :) értem értem igazság és tisztelet.. és GESZTUS. ennyi lenne a lényeg a mai világban de már csak az ájfon villogtatása megy meg a lehuzás mindenhol.
2017. nov. 5. 21:43
12/17 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=71o3hq6iSPM nagyon ajánlom ezt mindenkinek a figyelmébe. van felirat is ha nem érted.
ha a nők annyira sírnak azért hogy nincs egyenlőség akkor tessék. itt az egyenlőség. egyenlő a földön mindenki. attol kéne tisztelnem egy nőt mert nő és pna van a lába között? tényleg ezzel kéne takarózni? ha netán ugyvan hogy "megküzdött" azért hogy nő legyen akkor azt mondom oké de hát egyenlő emberek vagyunk ugyhogy sajnálom nem hivok meg senkit. csak akkor ha felkinálja azt a lehetőséget hogy fizethet-e és akkor elutasitom. ennyi.
2017. nov. 5. 21:47
13/17 anonim válasza:
Kérdező, azért mert téged lehúzós ribizlikkel hozott össze a sors még nem kéne általánosítanod. Normális, önmagát becsülő nő nem fogad el italt idegentől. Igen, emancipáció, én is dolgozom, 15 éves korom óta(diák majd rendes munka)és mindig magamnak fizettem az ilyen dolgaimat. Még a szüleimnek sem engedtem.
14/17 A kérdező kommentje:
Ribizli xD ez jo. Nem hiszek a sorsban én irányitom az életem és nincs sehova sem leírva ez. Nem is haragból mondtam ezt. Tény volt már tapasztalatom rossz de hamar tanulok. Szóval elvből nem hívok meg mást és igen igazad van az olyan nő amit te mondtál nem fogad el idegentől ígyvan.
2017. nov. 5. 21:54
15/17 A kérdező kommentje:
Viszont eléggé makacs és együgyű lehetsz ha még a szüleidtől sem fogadsz el supportot. Engedd hogy segítsenek körülötted mert egyedül az életben nehéz bármire is menni.. azért vannak a szülők és a barátok mert segitséggel nem az hogy könnyebb, hanem jobb!
2017. nov. 5. 21:55
16/17 anonim válasza:
Nem vagyok makacs, de mikor látom, hogy nekik küzdeniük kell minden fillérért, és a számlák kifizetése után sakkozni kell a főzéssel, nem lett volna pofám még pénzzel is lehúzni őket, csak mert én drágább dolgot, vagy bulizni akartam. Támogatnak természetesen, lelkileg, és szeretettel, az anyagiakat meg megoldottam magamnak kamaszkorom óta. Most már én támogatom őket anyagilag, szerencsére megtehetem.
17/17 A kérdező kommentje:
hát valoszinüleg ha már a számlákkal sakkoznak akkor nem nagyon mennek el bulizni. na igen én is megtehetem hála az égnek 23 évesen hogy eltartom a családomat. szerencsére.
2017. nov. 7. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!