Lányok? Homi fiúval egy ágyban találtok ebben furcsát?
Lányok! Mit szóltok az alábbihoz?
Van egy fiú barátom akit ismerek általános iskola óta és jó barátok vagyunk.
Most már egyetemista vagyok így azért jó pár éve ismerem.
Régóta tudom hogy meleg de nem érdekel, főleg azért nem mert meleg, akkor pláne mit foglalkozzak vele lányként.
Számtalan alkalommal aludt nálunk és fordítva én náluk. Már ezt az ismerősi körben eléggé furcsálják.
De ugye egy buliban ketten együtt voltunk nem nála és nem nálam hanem harmadik helyen, és ott aludtunk és bizony ágyhiányban szenvedtunk. Két választás volt: padló vagy velem együtt egy ágyban.
És mivel én őt sose tekintettem fiúnak (és ez nem sértés ő egy kislány igazából) így egy ágyban találtuk magunkat. Ráadásul egyszemélyes ágyban ketten úgyhogy eléggé egymásra voltunk pakolva. És tudjátok mi történt az éjszaka? Semmi. A világon semmi. Alvás és slussz.
Persze másnap reggel ránk nyitottak és azóta megy a nagy hüledezés hogy mi történt köztünk és senki se hiszi hogy mi történt-semmi. Senki se hiszi.
És akkor azt még el se meséltem senkinek csak itt egy anonim helyen mondom el hogy amikor nálam aludt többször beszélgettünk úgy hogy ő öltözött zuhanyzott én meg ott ültem mellette a fürdőben és úgy dumáltunk. Vagyis láttam pucéran is többx is, majd utána én mentem zuhanyozni és ő maradt ott dumálni és ő is látott engem pucéran.
És tudjátok mi lett? Semmi.
Mondom én nem úgy nézek rá mint egy fiúra hiába van himbilimbije és hiába állt ott mellettem egy szál semmiben, őt meg én aztán totál hidegen hagyom.
Mit szóltok ehhez az egészhez így?
" Hadd pletykáljanak,sz@rd le!:)"
Igazából nem leszarom hanem jókat röhögök a barmokon akik fejtegetik a képletet és sehogy sem áll nekik össze....
mert ugye mindenki azt hiszi hogy ez a fiú meg én "úgy " vagyuk együtt --- és akkor meglátnak az utcán engem együtt ezzel a fiúval meg egy másikkal és az a másik fogja a kezem, és nem értik a "fiúm" (aki meleg de ezt nem tudják...) miért is hagyja ezt....
Nem értem miért akkora pláne ez az egész. Anno nekem is voltak meleg haverjaim, az egyikkel szorosabb barátságban voltam és én is aludtam vele egy ágyban meg a többi mégse húzott minket senki, mert tudták hogy ő nem bukik csajokra (sajnos). Ez ennyire egyszerű.
Hiába írod, hogy elfogadod azért én azt érzem ez nem teljesen igaz vagy szimplán téged nem hagy hidegen a srác, ahogy egykor engem sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!