Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Folyton mehetnékem van?

Folyton mehetnékem van?

Figyelt kérdés
Egyre többet vágyom el, szeretnék ide-oda menni, de sokszor nincs kivel, vagy nem ér rá senki, akivel mehetnék (vagy csak ritkán). Hogy változtathatnék ezen?
2017. okt. 27. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is rákaptam mostanában az utazgatásokra, mászkálásokra, pedig alapbetőe
2017. okt. 27. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
*alapvetően otthonülős típus vagyok. Néha végig kell kerdeznem akár 5 embert is, mire valaki ráér. De legtöbbször egyedül megyek vagy maradok otthon.
2017. okt. 27. 23:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyedül menni nem túl magányos?
2017. okt. 27. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Akkor magányos egyedül menni, ha annak látod.

Én egyedül szeretek lenni nagyon sokszor, mégsem vagyok egyáltalán magányos, valaki meg állandóan az ha egyedül van. Nincs semmi baj azzal ha egyedül mész, ha a saját gondolataidban elveszel.

2017. okt. 28. 00:18
 5/8 anonim ***** válasza:

De igen. Bár attól függ. Ha például megyek valakihez 100+ kilométerre, engem kikapcsol, ha csak lehet ülni leürített fejjel a vonaton. Igaz csak pár havonta csinálok ilyet, de megnyugtató.

2017. okt. 28. 00:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Csupán fura egyedül beülni valahova, ahol sok az ember és csak társaságok vannak...
2017. okt. 28. 00:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Menjél inkább parkba vagy csak gyalogtúrára, legalábbis nekem az jót tesz.

Nem muszály követni minden írott szabályt vagy épp a népszerű viselkedési formákat, de jó ha tisztában vagy a következményekkel, ha pedig nem tudod jól kezelni azt hogy egy tömeg része legyėl akkor ne is ragaszkodj ehhez az elképzeléshedhez.

2017. okt. 28. 04:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Vihetnéd a cicádat, igaz 12 órát szundiznak, de lehet azért, mert nincs programjuk. Egy cica is vágyik az élményekre, felülni a csuzdára, és újra mosoly ül a cica álmos arcán. Lehet sétálgatni és észrevenni dolgokat, amire a rohanó ember nem fordít figyelmet. Reggel egy közös teázás feldobja a napját minden álmos cicának.
2017. okt. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!