Ez most mire jó? :D
Figyelt kérdés
Bejelölnek facebookon emberek. Rendben. Jelöljenek. Rájuk írok, ha már bejelöltek, mert mi értelme van annak hogy csak úgy bejelölnek, erre letiltanak. :D Ennek mi értelme? :D A válaszokat előre is köszönöm. Amúgy fiu vagyok. Bár nem tudom ez mennyit dominál a kérdés szempontjából.2017. okt. 26. 14:23
1/3 anonim 

válasza:

Az ilyenek csak ismerőst gyűjtenek.
2/3 anonim 

válasza:

Egyetértek #1-el is.
Amúgy mit írtál rájuk? Velem egész fiatal, internetezõ tinédzser koromban volt olyan, hogy megakartam ismerni valakit (ma már baromságnak tartom az ilyen internet ismerkedõsdit), habár az ismerõs jelölés mellett nem is szeretek tolakodó üzenetekkel jönni, inkább úgy vagyok, hogy az illetõ majd eldönti, hogy akar-e ismerkedni velem. Amikor ilyen üzenetet kapok, hogy "Szia. Ismerlek??", akkor rögtön megbánom a jelölést, mert úgy veszem le, hogy az illetõ nem szeret így ismerkedni. Ez régen volt, azóta nem jelölgetek, nem is vagyok büszke rá, hogy régebb megtettem ismeretlen emberekkel, de nem ismerõs gyūjtés szándékkal.
3/3 anonim 

válasza:

Hozzáteszem, hogy az ilyen üzenet reakciók hatására kitöröltem a jelölést, hiszen nem akartam idegeneket zavarni:)) Viszont én sem szeretem azt, amikor jelölgetnek ismeretlenek és nem beszélnek velem azt követõen, az ilyent én is törlöm, fõleg ha ráírok az illetõre és válaszra se méltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!