Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Buliban meztelenre vetkőzni,...

Buliban meztelenre vetkőzni, mi erről a véleményed? Láttál vagy csináltál már ilyet?

Figyelt kérdés

2017. okt. 26. 10:15
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Középsuliban szintén voltak nálunk is olyan bulik, amiket a #20 válaszoló írt. Nem volt nagy ügy belőle. Egyszer swinger bulit is csinált pár csaj nálunk.
2022. aug. 25. 09:25
 22/22 anonim válasza:
Hát abszolúte nem kurválkodás !!! Megfelelő, magát tartó társaság, ismerősök, barátok. (5-6 család járunk össze sütögetni). Az egyik szingli, régen elvált anyuka jött olyan ruciban nyáron, hogy az elég hot volt. Még én mondtam tinitestű szép kis nejemnek, hogy mutassa meg magát ha szép. Sima trikóból kreált mindenütt fölhasított nyári ruci. De az a csajszi ... Akkor találták ki a szexi ruci partyt. Mivel szinte mindenki túllőtt, jött a meztelenre vetkőzős szilveszter!!! Nekünk aztán nincs mit szégyellni. Nem kurvás, de mindenki a máséról vett le egy ruhadarabot, max. éjjfélig mindenki csupi legyen!!! És mindenki levetkőzött!!! Nem hittem volna. Nevettünk az álló farkakon, de ezzel jár. Hihetetlen élmény volt és csináljuk . Azóta kerti p. is szexi -rucibb mindenki 🤩 Mulattságos felnőtt szórakozás, semmi kivetnivaló nincs benne.
szept. 22. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!