Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ennyire égő lenne...

Tényleg ennyire égő lenne kölcsönkérni?

Figyelt kérdés

Ma elszámoltam magam és nem maradt pénzem vonatjegyre (kb 300 forint) és összetalálkoztam egy ismerősömmel akitől kölcsönkértem.

Mikor apám ezt meghallotta, azt mondta, hogy a 18 évem alatt ez volt a legnagyobb hülyeségem, a barátaim is azt mondták, hogy ez mennyire égő.

2017. okt. 22. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

abszolút nem gáz

ekkora összeget meg egy vadidegennek is odaadnék mindenféle 'mikor adod vissza?' nélkül

2017. okt. 23. 00:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz ilyen esetekben, csak akkor, ha hátsó, aljas szándékkal teszi valaki.
2017. okt. 23. 00:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Égőbb lett volna, ha nem jutsz haza, mert nincs pénzed jegyre.

Apád elég fura meg a barátaid is. Szerintem ebben nincs semmi ciki. Kértem én már nemkölcsön is 300 ftot, még idegentől is, ha egyszer olyan a helyzet és valaki szívesen ad, akkor azzal mi a probléma?

Pláne hogy aprópénzről van szó, nem 50ezret kértél kölcsön...

Ezek után inkább semmit ne mesélj el apádnak részletesen, a barátaidat meg lehet, hogy le kéne cserélned. Sajnállak, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve.

2017. okt. 23. 00:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem az az égő, hogy kölcsönkértél, hanem az, hogy elszámoltad magad :D

Ha nem lett volna ott az ismerősöd, hogy jutsz haza?

2017. okt. 23. 01:39
 5/7 A kérdező kommentje:

4#

Biciklivel voltam, de nagyon hideg volt hazatekerni, és a biciklit felvihetem vonatra is.

Szóval, ha nem is kapok pénzt, akkor is hazajutok, habár nem a legkellemesebb módon :D

2017. okt. 23. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, csak az ilyen hülyék mint az apád nevelik belénk hogy "szégyen". Nem szégyen segítséget kérni és segíteni a másikon.
2017. okt. 23. 09:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi baja volt vele, sok rossz dolgot csináltam már, mégis azt mondja, hogy ez volt a legrosszabb.
2017. okt. 23. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!