Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Adott két szituáció, ti...

Adott két szituáció, ti melyiket helyeslitek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy 18 éves fiatal ember bekerül egy munkahelyre, ahol munka közben beleköt a munkájába egy ott dolgozó öreg ember(jogtalanul) ,viszont a fiatal fiú nem hagyja magát és visszaszól kúltúráltan (amennyire lehet) és otthagyja az öreget ,miközben ő még folytatná a veszekedést.Majd munka után az öreg beszámol a konfliktusról a csoportvezetőnek ,persze úgy ,hogy úgy tűnjön,hogy neki van igaza ,tehát teljesen kifordítva a fiatal fiú szavát,hazugságokkal körítve. Ennek következtében ,a csoportvezető elmesélte a történetet a többi kollégának az ebédlőben és a fiú háta mögött teljesen megalázták,hazugságokat mondtak róla és az anyját is szidták,akikkel még jóba volt a fiú,most azok is ellene lettek. Ezután mikor a fiú is bement az ebédlőbe hirtelen csend lett és mindenki elhallgatott és másról kezdett el beszélni. Majd miután megint kiment megint elkezdtek szitkolózni a háta mögött nagyon durván . A fiú ezt megtudta és 2 lehetőség jutott az eszébe a nagy szomorúság közepette, az egyik az az ,hogy a következő munka napon kiosztja a csoportvezetőt és már csak várni fogja a kirúgást (ami nem biztos mert nem a csoportvezető döntése) ,a másik pedig az,hogy otthagyja az egész munkahelyét a francba..

Ti a fiú helyébe melyiket választanátok és miért?

2017. okt. 21. 16:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Alapvetően olyan dologgal hibáztatott ami köszönő viszonyban nincs a termelési előírásokkal,abszurd dolgot mondott ,amit azt hittem viccnek szán.

Mindenesetre most azokat a hozzám szólásait idézem,amire már nem 1-2 szavas választ adtam..

"te csak egy vendégmunkás vagy itt 2 hónapra" "mit képzelsz magadról" és még ehhez hasonló dolgok.Én erre már csak azt válaszoltam,hogy "nem kérdeztem a véleményét" . Persze nem is ez a durva a dologban,hanem az ,hogy olyanokat mondott a csoportvezetőnek ,ami szóról szóra hazugság,amit ki se ejtettem a számon. Ezután pedig már csak mocskoltak a hátam mögött ,de persze mikor megláttak csend lett ,de miután eltávoztam még az anyámat is szidták és röhögtek rajtam.

2017. okt. 22. 12:37
 12/14 anonim ***** válasza:

# 11

Tudod a játék kedvéért, mert innen egyértelmű, hogy érdemes lelépni, de még a vén rókát leégetném.

Felmikrofonozod magadat és tevékenykedjél körülötte, nem bírja szó nélkül ismét és előadja magát.Pár ilyen felvétel és lehet publikusan bemutatni a "kedves" munkatársaknak és a főnöknek, aztán beinteni bár az öregnek intenek be, ha korrektek.

Ha már minden mindegy, én eljátszanék kicsit:)))

2017. okt. 22. 21:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Ilyen helyeken a 'régi öregeket' nem fogják kirúgni mert már réges rég összebratyizott a kisfönökökkel ,és dolgozik rendesen, tud sok mindent, no meg tisztában is van más stiklieivel ,szóval esélyed sincs "beégetni".

Ha csak márciusig kell ott maradnod azt kibírod fél lábon is, húzd meg magad tedd amit kell és ne beszélgess senkivel.

2017. okt. 23. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Harmas felállás! Szex a csop.v. és az öreggel. Análba kell nyomni mindkettőt. Az öreget kikötözni, és cum tribute azoknak, akiknek árulkodott.
2017. okt. 24. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!