Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Másnak milyen tapasztalata...

Másnak milyen tapasztalata van e téren?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kb. 3 éve elszigetelten éltem. Munkahely és otthon. Ennyiből állt az életem. Ez szégyenérzet miatt alakult így. Sajnos elkövettem azt az óriási hibát, hogy nem figyeltem magamra és nagyon durván elhiztam. Konkrétan 155 kilóig. Elfogytam 31 kilót idáig és már jobban érzem magam megdicsérnek hogy mennyivel jobban nézek ki és ez arra osztonzott hogy kitorjek ebből a keserves magánybol és újra eljárjak társaságba és szerezzek barátokat. Csinálom is és borzasztóan jól esik hogy vannak akik szívesen töltik velem az idejüket és ezáltal elkezdett enyhülni jelentősen a magányom. Pokoli fájdalmas volt eddig így élni.

De a másik lényeg, hogy mivel kiesett ennyi idő, borzasztó nehéz volt először rávenni magam,hogy elkezdjek sszocializálódni újra. Nagyon féltem. Rettegtem. Mostanra viszont már nagyon élvezem. És ami még fontosabb hogy nagyon de nagyon buszke vagyok magamra amiért ennyit sikerült magamon változtatni. Egy éve még nem hittem volna hogy képes vagyok minderre. Ezt mind magamnak koszonhetem. Jó érzés tenni önmagamért. 3 napja töltöttem be a 29-et és akkor elgondolkodtam hogy ha így csinálom tovább akkor soha nem lesz barátnőm sem. De barátaim sem. Fogy az időm és egy helyben állni a legrosszabb amit tehetek. Mit gondoltok minderről? Természetes, hogy nehéz beilleszkedni újra? Másnak is van ilyen tapasztalata?

2017. okt. 1. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Én meg kifogom magam gyúrni, hogy elfogadjanak. Hatalmas bicepszem lesz, mert a vézna kar szégyen.

Mit szólsz hozzá?

2017. okt. 2. 00:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen jól látod a dolgot. Amit írtál az másnak is lelkesítő lehet. Ez nem is kérdés, amit írtál, hanem tanulságos történet. Erről írhatnál többet. Például megírhatnád egy könyvben a történetedet.
2017. okt. 2. 06:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindenki maga szerencséjének és életének kovácsa.Tehát az akaraton múlik minden és az élet nevű úton mindenki maga dönti el, miként ér a végállomásra.

Te így döntöttél újra, aztán lehet megint meggondolod magad és ismét.Ha tetszik az "út", akkor haladj rajta tovább:)

2017. okt. 2. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Irigyellek en sosem mertem ismerkedni semmilyen cellal. Meg a bolban is előre írom fejben a monológot, koszonnom is nehez. Bator vagy szerintem.
2017. okt. 2. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy fehér felhőn nincs semmi kivetni való.
2017. okt. 2. 20:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent?
2017. okt. 2. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:

# 5

De, ha eltakarja a napot:DDD

2017. okt. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!