Esküvőn a lakodalmon a terem legvégén a wc mellett ültem a fotóssal és a videóssal egy kör asztalnál, ezek szerint én voltam a legkevésbé fontosabb vendég?
nem feltétlenül az alapján ültettek oda, hogy mennyire (nem) vagy fontos és kár is ezen agyalni. kulturáltabb megrendelő (meg a kulturáltabb vendégei) a fotóst és videóst nem valami alja népnek tekinti, akit minél messzebb kell tenni. sőt vannak olyan párok is, akik a fotóst/videóst megtisztelik vele, hogy jó helyre ültetik, mert ők is fontosak nekik.
mondjuk szerintem tisztelet és megbecsülés jár a fotósnak (én is az vagyok, csak nem esküvőzök), viszont munka szempontból praktikusabbnak tartom, ha a fotós/videós külön ül, nem a násznép között, mert ők munka közben kajálnak, illetve dolgoznak is munka közben, a cuccaikat le kell valahova tenniük, de nem árt ha kéznél van a cuccuk, az is előfordul, hogy rohangálniuk kell, mert épp történik valami. ha ezt a násznéphez ültetve teszik, akkor az kényelmetlen lehet nekik is meg a vendégeknek is.
arról nem is beszélve, ha a vendégekben ilyen kérdések vetődnek fel, mint itt benned is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!