Hölgyeim! Ti miért ásítoztok egy pasi mellett?
Figyelt kérdés
Ha unjátok, vagy ha álmosak vagytok? Pl egy jó pasi odaül ismerkedni és beszél dolgokról, ti pedig ásítoztok. Miért?2016. aug. 15. 19:57
1/11 anonim válasza:
Ez a kettő variáció van igen.
De altalaban ha unom a sracot akkor nem asitok, hanem otthagyom. Ha mar asitok az unalomtol akkor annak trnyleg nagyon unalmasnak kell mar lennie es jo sokaig kell beszelnie...
2/11 A kérdező kommentje:
Na de ha álmosak vagytok és ásítoztok, akkor nem lehet hogy a pasi félreérti és unalmasnak gondolja saját magát? :D
2016. aug. 15. 20:03
4/11 anonim válasza:
Ha a pasitól független az oka, meg szoktam mondani: ne haragudj, hogy ásítozom, nem neked szól, csak napok óta nem alszom, blablabla. Ha miatta ásítozom, akkor végülis mindegy, csak jól járhatok, mert esetleg észreveszi magát és békénhagy.
5/11 anonim válasza:
Most a kerdes elolvasasa utan muszaj volt egy hatalmasat asitanom :D nem veletlenul mondjak, hogy "ragalyos" :)
Amugy en azert, mert vagy tenyleg halalosan faradt vagyok vagy mert kegyetlenul unom. De utobbi esetben inkabb valami "surgos" indokkal lelepek hamar, nem varom meg, hogy elaltasson a mondokajaval.
6/11 A kérdező kommentje:
Én azért kérdezem, mert mellettem a legtöbb nő ásítozik. Egy nővel megismerkedtem a vonaton, aki nem ásított, hanem érdeklődőnek tűnt, és hát... beleszerettem. :) Persze többet nem láttam. :D
2016. aug. 15. 20:44
7/11 anonim válasza:
Energiavámpírok mellett szoktam ásítozni, ha nincs más oka. Mert ha nagyon fáradt vagyok, keveset aludtam, akkor jó társaságban is előfordul, amikor egy picit leül a beszélgetés. De ha friss vagyok, levegő is van a helyiségben és ásítoznom kell folyton, akkor ott tuti energia leszívás folyik.
8/11 A kérdező kommentje:
#7 szerintem én is az vagyok, csak én keveset beszelek es mosolygok. Azt mondjak az energiavampirok sokat beszelnek.
2016. aug. 15. 20:57
9/11 anonim válasza:
Állítólag és tapasztalataim szerint sokat panaszkodnak, azért a sok duma. Szerintem a legtöbb embernél csak átmeneti állapot az energia leszívás, amikor nagyon rossz passzban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!