Miért tekintenek másképp rám, azért mert magas vagyok?
Figyelt kérdés
Lány létemre elég magas vagyok. Azt vettem észre, hogy általában a fiúk, mintha nem is lányként kezelnének. Pedig annyira csúnya nem vagyok, azt sem mondom hogy szép. Nem mondanám hogy molett lennék, de csinos sem. Normàlisan viselkedem, kedves vagyok, barátságos, empatikus. És mégis azt érzem, keresztülnéznek rajtam. Azért mert nem vagyok átlagos és szép, csinos, mint a barátnőim? Vagy olyan félelmetes 178cm?2017. szept. 27. 21:57
1/7 anonim válasza:
Én 182 cm vagyok, kb 15 éves korom óta, de én kamaszként csak az előnyét láttam, mert mindig felnőttként kezeltek. Mondjuk az is igaz, hogy én nem a korombeli fiúkat kedveltem, hanem a kistanárokat :D :D
Szóval szerintem emiatt nem kell aggódnod.
2/7 anonim válasza:
hát szerintem nem túl vészes, de amint elmondtad lehetsz ilyen is olyan is mások szemében, ezt így nem tudjuk megmondani. Ls attol hogy kedves vagy meg barátságos még lehetsz idegesítő vagy irritáló (nem mondom h az vagy csak lehetsz). Ez online senki sem fogja megmondani neki látatlanul/hallatlanul. Ezt csak a környezeted tudja megmondani, vagy valaki akivel találkozol (és teljesen pártatlan nem akar se megdugni se semmit, csak beszélni és megismerni). Ne kattogj ennyire ezen a témán, és ne hasonlítgasd magad máshoz sehogy se. Gyönyörű vagy a magad módján és ezt sokan meglátják csak nem közlik mert az manapság nem menő. Majd jön valaki aki a világot is megváltaná érted, és akkor majd rájössz dolgokra. Addig is kitartás és csak vidáman.
3/7 anonim válasza:
Mert a többsèg nem magas ès mert fontos a szemkontaktus ha valakivek beszèlgetnek.
4/7 anonim válasza:
Vonzó a 178 cm, nem félelmetes.
5/7 anonim válasza:
Nem félelmetes, manapság úgy látom, szinte minden 3-dik fiatal csaj ekkora, vagy magasabb. Fiúk többsége is 180 feletti.
6/7 anonim válasza:
Én is ugyanezt tapasztalom, bár én 175 cm vagyok.
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. És még hozzátenném azt is, hogy bár túlsúlyom is van, de bálna nem vagyok. Vannak tőlem sokkalta kövérebb lányok, akiknek van párjuk. Szóval én is ezzel a problémával küzdök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!