Mit válaszoljak rá, ha valaki megemlíti, hogy milyen magas vagyok?
Sok helyről megkapom, hogy hú milyen magas vagy. Néha már tényleg nem tudom mit mondhatnék erre a sablon válaszokon kívül. Szeretnék valami humorosat válaszolni elsősorban, de mindent meghallgatok.
Előre köszönöm ha valaki szán időt a válaszolásra.
16/L
Ki említi meg? És miért? Sokat nőttél mostanában? Vagy magasabb vagy, mint általában a korosztályodban a lányok?
Ha idegesítenének vele, akkor annyit mondanék, hogy ti vagytok alacsonyak, vagy hogy köszi, van otthon tükör én is látom magamat. De ha nem rosszindulatból mondanák, akkor nem szólnék be semmit, de megkérném, hogy hanyagoljuk a témát, mert már elmondták elégszer.
Szerintem hagyjad, ne mondj semmit, vagyis csak helyeselj, hogy igen, és mosolyogj. Ha visszaszólsz valamit, azzal elárulod, hogy nem vagy elégedett magaddal.
Amúgy én is ilyen helyzetben vagyok mint te, lány vagyok, de majdnem 180 cm, így én is csomószor kapok ilyen megjegyzéseket, hogy "hú de magas vagy".
Ne válaszolj semmit.
Amúgy leírhatnád, milyen magas vagy, ha már megkérdezték. (Amúgy nem én kérdeztem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!