Miért jó McDonald's-ba, és az ehhez hasonló kajáldákba járni és enni? Milyen íze van az itt készült hamburgereknek?
Nekem ez általában akkor opció, amikor megéhezek hazafelé, vagy ha a városban van dolgom, és később érek haza. Szóval én csak alkalmi gyorsétterembe járó vagyok. Erre a célra tökéletes, itthon meg van más étel is, csak amíg hazaérek, addig sem az van, hogy egész úton korog a gyomrom.
Változó, mert étteremtől függ, hogy milyenek az ételek, nem egyforma egy étteremláncon belül, főleg a szendvicsek, simán előfordul, hogy egyik étteremben jobban átsütik a húst, máshol kevésbé, valahol meg odaégetik.
Egyébként van, amit megtanultam itthon házilag is elkészíteni, mert ízlett. Például sikerült már házilag hamburger húspogácsát készítenem (a fagyasztott mirelitek nem váltak be, próbáltam azokat is, utánajártam, hogyan tudnék én rendes alapanyagokból, tehát darált húsból készíteni, mi kell hozzá, hogyan kell fűszerezni, a vicc az, hogy a legegyszerűbb recept bizonyult a legjobbnak), illetve az egyik láncnak van egy reggeli szendvicse, ami nagyon ízlett, és azt itthon is elkészítettem már párszor (bacon, tükörtojás és sajt van a zsömlében, szóval semmi extra).
Látom, egyeseknek nem sikerült értelmezni azt, hogy nem engem kell szapulni, hanem a kérdésre kéne válaszolni.
Képzeld, van életem, azonban lehetek kíváncsi az emberekre és véleményükre egy adott témával kapcsolatban, nem?
Egyébként mindenki magából indul ki. Tehát inkább akkor te szorulnál kezelésre. Segítsek neked?
Akik oda járnak és ott esznek, nem gondolnak arra, hogy esetleg ez mennyire egészségtelen és káros a szervezetükre nézve?
De ha meg tudják, akkor miért járnak oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!