Miért jó McDonald's-ba, és az ehhez hasonló kajáldákba járni és enni? Milyen íze van az itt készült hamburgereknek?
"Mert ízlik. ennyi."
És miért ízlik? Mit érzel a szádban, mikor eszed? Miért érzed azt, hogy számodra ez jó?
"Szeretném megérteni az embereket, hogy miért jó nekik, ha oda járnak"
Nyílván azért járnak oda, mert ízlik nekik az ott felszolgált étel, és mert Magyarországon valamilyen szinten menő a meki.
Azért ez nem kvantumfizika, vagy valami zsidós-háttérhatalmas-gyíkemberes összeesküvést vártál?
Szerintem nem rossz a kajájuk, de ár-érték arányban rengeteg sokkal jobb hamburgerező van.
Az ízét nem tudom elmagyarázni, ha kíváncsi vagy rá, muszáj lesz megkóstolnod.
"Miért érzed azt, hogy számodra ez jó?"
Nem vagyok orvos, de a cukor+zsír+só kombó eléggé megdobja az agy jutalmazó központját. A mekiben meg ilyen bőven előfordul.
Azért mert a sok műsz..rnak, ízfokozónak csak van valami íze, amit körül lehet írni, nem?
De miért ízlik?
Ha tőlem megkérdezik, hogy miért ízlik az étcsoki, akkor el tudom mondani, hogy szeretem, mert magas a kakaótartalma, kesernyés, kevesebb cukrot tartalmaz, és egy kocka kielégíti az édesség utáni vágyamat.
Mindent meg lehet fogalmazni, hogy miért szeretem, miért ízlik, mit érzek a számban, amikor megeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!