Hasonló mint az Anotalk csak nem kérdezi a sok hülye hogy KOR?
Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 21:03
1/7 anonim válasza:
külföldi oldalak, magyar között nem találsz jót
2/7 anonim válasza:
Mivagy te kéményseprő hogy érdekel a korom?
3/7 anonim válasza:
Miért is baj, hogy kérdezik a korod?
4/7 anonim válasza:
Külföldi oldalakon is kérdezik, pl ott van az omegle, mivel ezek anonim beszélgetős oldalak, ahol semmit nem látsz a másikból egyértelmű, hogy ezzel indítanak. Nem fog leállni egy huszonakárhány éves beszélgetni egy tizenkét-tizennégy évessel, mert nem lesz közös téma. Így legalább kiszűri a nem megfelelőket.
5/7 anonim válasza:
Én soha nem kérdezem. És ha tőlem sem kérdezik, akkor tudom, hogy értelmes emberrel van dolgom. Érdekes módon az értelem nem korhoz kötött. Egyszer egy 12 évesen beszélgettünk el teljesen jól és mindenhez hozzá tudott szólni, tudott írni. Soha nem gondoltam volna, hogy 12 éves. Pedig annyi volt. Kíváncsiságból egy másfél óra pötyögés után szóba került és mondta, hogy csak 12. Jaaaaaaaaaaa, mondom azigen. :D Azt beszélgettünk tovább, ennyi. Ezért hülyeség a kort kérdezni.
7/7 anonim válasza:
Áh, Strangers.hu -n is ugyan úgy kérdezik a kort.:D
Mondjuk ott azért van aki a "Mizu?"-val, vagy a "Hogy vagy?"-al indít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!