Hogyan írjak rá egy srácra, akivel 4 napja nem beszéltem?
Egyik este anotalkon beszélgettem egy sráccal. Jólesett vele beszélgetni, jófej.
Amikor alvásra került a sor, mondta, hogy azért adjuk meg egymás instagramját, hogy később is tudjunk beszélgetni, majd instán is dumáltunk kicsit. Azt írta, hogy majd másnap beszélünk, de nem írt. (Értem, hogy ez nem olyan nagy tragédia, de a sztori szempontjából fontos.)
Azóta nem beszéltünk, de én szeretnék vele még bezsélni, mert tényleg kedvesnek tűnik, és lehet, hogy egy jobb barátság is kikerülhet ebből.
A gond az, hogy nem tudom, hogyan kezdjek el beszélgetni vele. Napok óta gondolkodom, hogy hogyan írhatnék neki, hogyan kezdeményezhtnék beszélgetést.
Amíg korábban beszéltünk, nem tűnt olyannak, hogy csak úgy ott hagyja az embert, inkább olyannak, aki szintén nem mer kezdeményezni (talán épp ezért tűnik kedvesebbnek, mint a többi fiú ismerősöm; nem egy rámenős, flörtölős barom).
Szóval: hogyan tudnék jól beszélgetést kezdeményezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!