15 évesen lehetek meleg? Mit csináljak?
15 éves fiú vagyok, valakinek tudatára adtam, hogy tetszik nekem, erre ő kiröhögött, hogy 15 évesen hogy lehetek meleg, az osztályból mindenkinek elmondta kb porrá alázott
A legtöbn ember nevetett, vagy kussban ült és nagyon méregetett, nagyon rossz érzés volt
Ismerek egy csajt, máshova jár meg minden ő is felvállata, de neki nagyon jól fogadták az osztályban, kedvelik stb
2017-et írunk, azt reméltem nem tagadnak ki emiatt de mégis, nem vagyok biztos abban hogy mit csináljak, félek holnap bemenni suliba, megverhetnek? Félek igen
Eléggé kivagyok ×°×
Ha az ember 15 évesen lehet hetero, akkor meleg is lehet, és nyugi, minden csoda 3 napig tart, egy hét múlva már emlékezni sem fognak a dologra.
Sajnálom, hogy ez történt, de így legalább hamar kiderült, hogy mekkora s...ggfej is az illető...
Leszbiket jobban elfogadjak, mint a meleg srácokat, sajnos ez van, próbálj tullepni rajta.
A kamaszok néha kegyetlenek, rosszindulatúak, legalább láthattad, ki milyen ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!