Egyetemi kollégiumban tetű?
5 éve lakok koliban és mindig nagyon félek tőle, hogy tetves leszek. Igényes vagyok és adok magamra, ha valaki ezzel jönne. Bárki lehet tetves, buszról, akárhonnan.
Tegnap este óta eléggé viszket a fejem, tegnap reggel mostam hajat, csomószor átnéztem, de semmit nem találtam. Rohadt kellemetlen. Senkivel nem használok se közös fésűt, se semmit. Ráadásul az elmúlt 3 napban nem is voltam sehol, csak tegnap mentem el kozmetikushoz busszal. Ráadásul festett rövid hajam van, hajmosáskor még hajszeszt is teszek rá.
Veletek előfordult már egyetemi kollégiumban vagy albérletben tetű? És olyankor mit csináltatok? Engem nagyon zavar ez a társas közeg, így ezerszer kellemetlenebb. Meg ha elmondanám a szobatársaimnak, még igénytelennek gondolnának. :(
Ha tényleg tetű okozza a fejbőr viszketését, akkor vannak erre hatékony szerek, hamar megszüntetik a problémát! Azért nem ártana megnézetni magad bőrgyógyásszal, mielőtt félre kezelnéd magad!
Amúgy simán elképzelhető, hogy buszon vagy koleszban vagy hasonló helyen megkapja ezt az ember és sajnos az értelmetlenebb emberek tényleg igénytelennek gondolnának. Pedig a tetű pont hogy előbb belemegy az igényes, ápolt hajba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!