Csak én vagyok az egyetlen aki még sose volt részeg 18 éves korában?
Figyelt kérdés
Tudom hogy balf**z kérdés csak kíváncsi vagyok, hogy rajtam kívül hány embert nem érdekel még a piálás🤣🤣2017. szept. 11. 00:07
1/9 anonim válasza:
20 éves múltam (januárban leszek 21) még sosem voltam részeg :D
2/9 anonim válasza:
Nem balf.sz kérdés, mert ugyanígy 18 voltam, amikor először berúgtam,mint a csacsi. Aztán évtizedekig semmi. Engem sem érdekelt, pedig mellettem mindenki ivott, amikor társaságban voltunk. De soha ne mondd, hogy soha.... Még az is előfordulhat, hogy "te így maradsz" életed végéig. Jól tennéd! :)
3/9 anonim válasza:
26 éves vagyok és sosem voltam még részeg. Nem is tervezek ezen változtatni, sőt, igazából mivel 3 hónapon belül szülök, azt hiszem, egy jó darabig lehetőségem sem lenne rá. :D
4/9 anonim válasza:
Nyugi, van még kismillió másik ember aki nem ivott, és nem is volt részeg sosem, ettől nem vagy különleges.
5/9 Bihar Valatonon válasza:
Miért kellett volna mindenkinek már túl esni azon, hogy legyen berúgva?! :) Engem is 18éves koromig rá sem tudtak venni az alkoholra pedig körülöttem igen sok "alkesz" volt...aztán valahogy megesett. Nem menőségből, nem divatból hanem egyszer csak úgy éreztem, hogy na ilyet is kéne....aztán a vége nem az állandó rongyá részegedés lett, de viszont felejthetetlen emlékeket prdukáltak a bulik, házibulik, összejövetelek amin azért kellően adtunk az alkoholnak, de teszem hozzá nekem sosem volt meg még a mostani 30éves koromig sem a "úúú nem tudom mi volt éjjel reggel meg összehányva ébredtem" típusú dolgok, olyan volt hogy simán jót aludtam szabad ég alatt szállingózó hóban, vagy a szervezetem azt mondta oké, és elindultam józanító sétára...
6/9 anonim válasza:
Hat ez lenyugozo teljesitmeny. Gratulalok, mehetsz a nasahoz asztronautanak. Egyedul te nem ittal meg alkoholt 18 eves korodig, tehat soron kivul felvesznek es a marsi kolonizaciot te fogod vezetni.
7/9 anonim válasza:
18 éves koromig én sem ittam egy kortyot sem, sőt asszem 19 évesen ittam először
de azóta bepótoltam az elmaradást, nem maradtam le semmiről! :D
25f
8/9 anonim válasza:
Ne mondjátok már, hogy 18 éves korotokig nem is ittatok? :D
Tuti volt olyan, hogy belopóztatok a spájzba fater pálinkájáért. Amikor megkérdezte, hogy "hol a pia?" akkor jön az "elpárolgott" mondat.
Én sajnos már 13 évesen berúgtam mint az atom.
Osztálykiránduláson egyik barátom faterja hozott páleszt a tanároknak. Persze mi az osztálytársaimmal egyből rácuppantunk, mert nem tudtuk milyen az íze. Így edzetlen szervezetnek kifejezetten sok volt az az egy-kettő hörpintés.
Szerintem nem gáz, hogy nem voltál még részeg, tartsd meg a jó szokásod!
De azért inni szabad, csak mértékkel! :D
20/f
9/9 A kérdező kommentje:
Inni ittam már piát nem erről van szó, csak annyit nem h beba***ak tőle 🤣🤣
2017. szept. 13. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!