Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most ez komoly? Ilyen van?

Most ez komoly? Ilyen van?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk bulizni haverokkal (diszkoba).

Én nem tudtam nagyon berugni..

Szoval ku*va s*ar volt.

De az egyik haverom nagyon csattra vagta magat. Kimentunk vele levegozni ott is akart o is mindenkivel verekedni. Rokonai is ott verekedtek ..jottek a kidobok nagyon durva volt.

En csak alltam es pofan vagott az egyik kidobo , mondom ez mi volt?

Megteheti ezt? Volt vagy 50 éves a pali.. ès pofàn vág egy 16 èvest..

A másik meg az hogy bent is amiket megengedtek maguknak a kidobok az hihetetlen, ott aludt a szèken az egyik ember megfogtàk felràngatták szó szerint a ruhàjánál fogva kiba**ták..

Nagyon durva , ez mindennapos vagy hogy van ez?

Eddig lehet csak nem vettem eszre mert mindig reszeg voltam?

Vagy alapbol ilyen nagy balhek szoktak lenni? Stb..

2017. szept. 9. 08:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj de te elég hülye vagy. 16 éves létedre te akarod megmondani a kidobóknak, hogy mit csináljanak? Én nem védem őket, de ha beleszólnák a munkámba én is ideges lennék.
2017. szept. 9. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Figyelj. Ez pszichológia. A kis szaros elmegy gyúrni, elvégez egy nagy észt nem igénylő tanfolyamot. Gondolom minimum száz kilóval nyom fekve, és mégis ezt az erőt egy 16 éves gyerekkel szemben használja. Az ilyen nagylegény csak ezt tudja. Esze nincs csak ereje, de az sem tudja megfelelően kezelni, mert ahhoz ész is kellene.
2017. szept. 10. 00:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Még hozzáteszem, hogy nem tehetnek róla mert nem kapnak olyan kiképzést, mint a hivatalos szervek, pl stresztűrés, indulatkezelés, + a koksz is gyengíti az idegrendszerűket. Pillanatok alatt kidobnak a teremből, nm sokat gatyáznak, de nm mind ilyen. Megkér, s ha hepciáskodsz, visszaszólsz, az indulatai elborítják az agyát.
2017. szept. 10. 00:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó volt a buli, hallom....
2017. szept. 11. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!