Most ez komoly? Ilyen van?
Tegnap voltunk bulizni haverokkal (diszkoba).
Én nem tudtam nagyon berugni..
Szoval ku*va s*ar volt.
De az egyik haverom nagyon csattra vagta magat. Kimentunk vele levegozni ott is akart o is mindenkivel verekedni. Rokonai is ott verekedtek ..jottek a kidobok nagyon durva volt.
En csak alltam es pofan vagott az egyik kidobo , mondom ez mi volt?
Megteheti ezt? Volt vagy 50 éves a pali.. ès pofàn vág egy 16 èvest..
A másik meg az hogy bent is amiket megengedtek maguknak a kidobok az hihetetlen, ott aludt a szèken az egyik ember megfogtàk felràngatták szó szerint a ruhàjánál fogva kiba**ták..
Nagyon durva , ez mindennapos vagy hogy van ez?
Eddig lehet csak nem vettem eszre mert mindig reszeg voltam?
Vagy alapbol ilyen nagy balhek szoktak lenni? Stb..
Ember annyi volt hogy probáltam szétszedni őkt , mert a kidobó már a földön vert egy embert ge*i...
Ès senki nem lépett oda hàt komolyan..
Ilyet ki engedhet meg magának?
Szerintem senki
.
"En csak alltam es pofan vagott az egyik kidobo"
"Ember annyi volt hogy probáltam szétszedni őkt , mert a kidobó már a földön vert egy embert ge_i..."
Most akkor csak álltál ott, vagy próbáltad szétszedni őket? Fogalmazz kicsit érthetőbben.
Egyébként meg ez van, ha nagyfiú vagy ahhoz, hogy minden hétvégén részegre idd magad, akkor ahhoz is legyél nagyfiú, hogy felnőttként kezeld az ilyen helyzeteket, ne pedig hisztizz miatta. Nem tudjuk megmondani, hogy jogos volt-e vagy sem, mivel nem voltunk ott, te a saját szemszögedből írtad le az egészet, így nem lehet véleményt mondani. Mint ahogy azt se tudhatod, hogy volt-e előzménye annak, hogy kirángatták a székről az embert. Lehet, hogy te csak ennyit láttál, de ki tudja mi volt előtte. Ha nem tetszik a viselkedésük, akkor tegyél panaszt a szórakozóhelyen - már ha nem röhögnek képen. Nem tudom mi volt a célod azzal, hogy ide kiírd a kérdést mert azon kívül, hogy, begyűjtesz pár "mocskos kidobók", "a k_rva anyjukat" kommentet és megnyugszik a kicsi szíved, mást nem tudsz elérni.
Végül egy jó tanács: mielőtt megszólalsz, ne csak a fogadat most meg, de a szádat is hipóval rendesen, mert ha valakinek ilyen mocskos szája van 16 évesen, hogy g_ci meg k_rva sz_r, elég nagy szégyen.
Én azon vagyok elképedve hogy normális ha a gyerekek 16 évesen minden hétvégén leisszák magukat a sárga földig. Ha nem sikerül akkor szarabuli. Gratulálok!
Figyelj, a kidobóknak többszáz részeg-drogos embert kell EGYSZERRE kordában tartani. Oké, néha keményebben lépnek fel, mint ahogy az szükséges lenne, de nekik kell megőrizni a rendet, biztosítani, hogy mindenki épségben maradjon, de legalábbis életben. Ha kialakul egy tömegverekedés annak nagyon csúnya vége lehet, főleg ha nincsenek tudatuknál a résztvevők. Pl valaki előránt egy kést, kettétört üveg is súlyos sebeket tud okozni...
Szerintem meg az hihetetlen, hogy te meg a haverjaid miket engedtek meg magatoknak.
Kérdésnél már csak 1-2 válaszoló szánalmasabb....
16 évesen bulizik részeg, és?.... engedjetek mar el...
Nem tudom mirol beszeltek..
Honnan tudjatok hogy en 16 evesen minden heten csattra vagom magamat? Elmondom nektek havi 1x kb. Eljarok es nem iszom sose magamat csatt reszegre , mindig tudom hogy hol a hatar..
Es ugy csinaltok mintha ti 16 evesen nem buliztatok volna..
Ezeken a helyeken alapbol 16 ev a korhatar..
Rengeteg fiatal bulizik..
Én megértem hogy tobb ezer dologra kell figyelniuk, de most ugy oszinten nem a pofon miatt idegesitetgem fel magamat , ha jogosan adja meg meg is ertem.
De csak annyi volt hogy a foldon verte veresre mar az egyik embert a kidobo..és mindenki csak nezte , en oda mentem es mondtam a kidobonak hogy ezt azert mar nem kene.. probaltam szetszedni oket es akkor adott egy pofont..
De ha itt valaki feltesz egy kerdest ugy is mindig elitelik valami miatt az emberek.
Nem is tudom minek irtam ki.
Arrol meg en nem tehetek hogy egyik haverom rokonai ott voltak a diszkoba es verekedtek, ugy csinaltok mintha en verekedtem volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!