3/15 anonim válasza:
Beteg vagyok, nyomom az ágyat 🙁
5/15 anonim válasza:
rendeltem egy hatalmas pizzát. azt tömöm magamba, meg bontottam egy üveg sört, közben gépezek, meg a tévét bámulom...
6/15 anonim válasza:
Most értem haza. Nem értettem egyet valamiben, ezért megkaptam a szüleimtől hogy többet látni se akarnak. Ez kicsit megviselt. A kocsiban maradtam egy kicsit hogy megnyugodjak és páromhoz normálisan érjek haza. Véletlen elaludtam. Ő is megsértődött rám, mert megígértem neki hogy együtt filmezünk mielőtt el kell indulnia éjszakára dolgozni. Szóval most addig internetezek míg a monotonításban megint elfáradok hogy tudjak aludni.
8/15 anonim válasza:
Nincs semmi, atjossz? Tudod eleg ures az agyam ilyenkor 😏
9/15 anonim válasza:
Este pizzat rendeltem azt ettem, most meg a 3. sörömet bontom, közben netezek és filmezek.
10/15 anonim válasza:
" kaja,szex,tv ilyesmi :D"
Nálam is ez volt a terv, de a második kimaradt... (szokás szerint) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!