Nem szemtelenség meghivni valakit magunkhoz süteményre ha utána nem marad sütemény?
Figyelt kérdés
Az illető meghivott szülinapi süteményre,majd másnap lemondta az aznapi találkát,mert családi vendégeik voltak.Rákövetkező nap amikor mentem azzal kezdte képzeljem el készitett előző nap tiramisut,de vendégei voltak és mind elfogyott pedig próbált volna félretenni.Helyette hozott be bio kekszet.Ez nem első eset.Nem a sütiről van a szó hanem arról,hogy azt érzem mintha ezzel megpróbálna valamit érezteni,csak nem tudom pontosan mit.Lehet túl bonyolitom.Mondjuk egyszerübb ilyen esetben kávéra hivni mást,az jó esetben mindig van otthon :-)Ha tortára vagy vacsorára hivok valakit akkor igyekszem ahhoz tartani magam.2017. szept. 5. 13:27
11/13 anonim válasza:
De már nem azért, normális ember ha félre akar rakni valakinek az akkor rak félre ha a süti elkészült és még hozzá se nyúltak, és nem kiviszi előbb 10 embernek és várja, hogy hátha marad....
12/13 A kérdező kommentje:
Lehet,úgy kellett volna,az mindeneseter tapintatosabb megoldás,hogy a konyhában levágok egy-két szeletet amit félrerakok,a többit meg kiviszem a vendégeknek.De igy se volt semmi sértő benne.Ez csak atortára vonatkozott.Volt még háromféle süti is ami ki volt rakva abból szabadon lehetett enni.De a kiadós torta szelet után már nem fért belénk semmi.
2017. szept. 26. 13:06
13/13 anonim válasza:
Nem próbálni kell félretenni, hanem akarat. Ha én félre tudom tenni az 1 db tortaszeletet a meghívott vendégnek akkor másnak sem lenne mindez probléma.
Ne haragudj, hogy ezt kell mondanom, de eléggé tahó az ismerősöd. Én nem foglalkoznék vele többet ( még akkor sem ha rá lennék indulva)
A szomszédban történt: Anyukához ment a lánya és unokája látogatóba. Anyuka mondta: éppen elfogyott az ebéd, de egyébként van jégkrém a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!