Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Honnan tudhatom biztosra hogy NŐ?

Honnan tudhatom biztosra hogy NŐ?

Figyelt kérdés

Tudom, elég érdekes kérdés de mostanában ráparáztam arra hogy ha találkozom egy lánnyal, akkor hogy bizonyosodhatnék meg róla hogy ő nőként is született? 18 sem vagyok még sőt... tehát nyilván nem az osztalytársaim nemét kétlem, hanem a jövőben a bárátnőmét satöbbi.

(Azért merult fel bennem mert félemetes hogy akár szép lányokká is tudnak férfiakat muteni :D)

2017. aug. 28. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
marmint a nemletezo golyoim? no vagyok ugyanis
2017. aug. 28. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Jeez még támadják a kérdezőt az ilyen genetikai zsákutcákat védő emberek. *tapstaps*
2017. aug. 28. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Biosztanárom azt mondta hogy az ádámcsutkát kell nézni.

De alapvetően is a legtöbbnél meg lehet mondani. Nagyon kevés kivétel van.

2017. aug. 28. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha tinédzser az illető, akkor valószínűleg nem változtatott nemet. Bár szerintem beteges dolog ezen aggódnod.

Nem akarom rabolni az idődet, de a kérdésedről eszembe jutott egy vicces sztori. A közelmúltban hazafelé bicikliztem, amikor megláttam egy idős embert, aki egy szál kis gatyában kapált. Szakálla nem volt, a mellei pedig lógtak, ezért nem tudtam eldönteni, hogy egy férfit, vagy egy nőt látok. Végül rájöttem, hogy férfi. XD

2017. aug. 28. 18:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Na. Nagy nehezen találtam egy olyan cikket ami nem csak nyálas ömlengés arról hogy "miért akarnád tudni hogy transznemű-e akivel randizol? Az az ő dolga te transzfóbiás bigot!" hanem konkrét és normális tippeket ad azoknak akiket ez zavar:

[link]

Félreértés ne essék, nincs bajom a transzneműekkel, de szerintem mindenkinek joga van eldönteni hogy mik azok a tényezők amikkel szemben egy partnerrel elvárásai vannak. Van akinek például nem jönnek be az alacsony férfiak, a kövér nők vagy bármi más. Ez is ugyan ilyen. Had döntse el mindenki hogy belefér-e anélkül hogy s*eggfejnek lenne beállítva. Akkor lenne az ha támadná őket. Ami semmi esetben se elfogadható.

2017. aug. 28. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet már megnőtt!! dns-teszt ismerkedéskor, vagy távolba pisilő verseny!! :DD
2017. aug. 30. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!