Honnan tudhatom biztosra hogy NŐ?
Tudom, elég érdekes kérdés de mostanában ráparáztam arra hogy ha találkozom egy lánnyal, akkor hogy bizonyosodhatnék meg róla hogy ő nőként is született? 18 sem vagyok még sőt... tehát nyilván nem az osztalytársaim nemét kétlem, hanem a jövőben a bárátnőmét satöbbi.
(Azért merult fel bennem mert félemetes hogy akár szép lányokká is tudnak férfiakat muteni :D)
Láttam már átműtött embereket. Igaz csak képen, tv-ben. Nekem tök egyértelmű volt mindegyikről, hogy nem nőnek született. Gondolom, élőben sokkal jobban látszik, a mozgásból, hangból, vonásokból.
Kis ferdeszeműeknél láttam nagyon megtévesztőket. De ők eleve olyanok, hogy akár fiúk is lehetnek, akár lányok is. Legalábbis az európai szem számára. De gondolom, nem ilyennel fogsz találkozni :)
Te hülye vagy.
Aki transznemű, az is nőként született, tehát nőt segítenek át a valós, neki való testbe műtéttel.
Tehát ő nőként is született.
Kezdődhetne már az iskola, mert ez a sok jópofáskodó, pattanásos, nyegle, magányos kis lúzer nagyon unatkozik.
A transzvesztitákat nem operálják. Ők csak ÖLTÖZNEK.
facepalm.
Pedig hidd el, ha meg mered jegyezni, hogy a transzneműeket transzneműnek hívják, nem esnek le a golyóid.
Tutira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!