Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ciki, hogy szegény...

Szerintetek ciki, hogy szegényebbek vagyunk az átlagnál? 17/f

Figyelt kérdés

Nincs sok pénzünk, már az is csoda ha ki tudunk jönni hónap végére úgy hogy egy kevés marad. Mindig az első a számlák kifizetése, aztán a kaja, és utána már nem nagyon marad pénzünk. Mindkét szülőm dolgozik, de nem keresnek sokat.

Néha szokok "segíteni" pár havernak elintézni, eladni dolgokat, ismerősöknek számítógépet is javítok, telepítek újra hogy legyen egy kis pénzem. Azt általában új farmerra, pólókra, cipőre... költöm.

A házunk szerintem rendezett, nem úgy élünk mintha valami putriban lennénk. Van egy saját számítógép (igaz, régebbi gép Windows XP-vel, de még jól működik).

Szerintetek ciki, hogy nem élünk jól, hogy néha nincs elég pénzünk?

2017. aug. 27. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ciki az, aki ezt annak véli;)

Amúgy, ha találékony és ügyes vagy, akkor az internet segítségével profitálhatsz-tisztességes módon persze;)

2017. aug. 27. 21:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Szeretnék én profitálni a gépek telepítéséből-eladásából, de sajnos a legàlis licencelést a Windows és egyéb programokból nem tudom megoldani (illegálisan pedig nem akarom telepíteni, mert bajom lehet belőle)
2017. aug. 27. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyeltalán nem ciki!
2017. aug. 27. 22:47
 14/14 anonim ***** válasza:

# 12

Nem pont erre gondoltam, de szerintem már rájöttél;)

2017. aug. 28. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!