Szerintetek miért ilyen sz@r némely ember élete? (17F)
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
#10-es merre laksz?
Hogy tanuljon belőle.
Nincs rossz élet, csak rossz hozzáállás. Létezhetsz, örülj hát neki.
Én úgy könnyítettesm a saját állapotomon, hogy jártam a természetet. Ilyenkor az embernek van egy célja, ami igazából még sem annyira fontos, hogy stresszelje magát miatta, ugyanakkor karban tartja az emberi test legalapvetőbb funkcióit. Magába tud szállni az ember, élvezni a viszonylagos csendet, rendezni tudja a gondolatait, miközben csodálatosabbnál csodálatosabb dolgokat érzékelhet vizuálisan. Eszik-iszik, lazul, és ha jól választja meg a saját szervezetéhez a kihívás nehézségét, akkor egy elégedettség érzéssel, kellemesn elfáradva, nyugodtan zárja a napot. Ha jól sikerül egy-egy túra, akkor az embernek előbb-utóbb rendszeres igénye támad arra, hogy újabb kihívásokat szervezzen magának, szerencsésebb esetben a túrapartnerének is.
Nem a gép előtt görnyed az ember, nem butítják a tévéből ráöntött s zarfolyamok, nem mások panaszait kell hallgatnia, - reális az esély arra, hogy helyükre kerüljnek a dolgok az emberben.
Nem tudom, Budapesten élsz-e, - inkább csak példa kedvéért másoltam be Neked ide egy linket, (ha úgy tetszik, "kedvcsinálónak")!
Sajnos én már nem járok rendszeresen túrázni, mert fizikálisan beteg a Nő, akivel összekötöttem az életemet és nem szeretnék - a rendszerességgel - tartós csalódást okozni Neki.
Észre is vehető rajtam a változás: elhíztam egy kicsit és sokkal hamarabb válok ingerültté - még alaphelyzetekben is, sajnos. Sokkal kiegyensúlyozottabb voltam, amig hetente két-három alkalommal lezúztam egy 20-25 kM-es túrát...
Szia! En joval fiatalabb vagyok nalad, (14) megis sokaig depis voltam. Igen most jon ez h; 14evesen mi bajod? Valami mesehos szakitott veled? Es stb.. es senki sem ert meg.. de most probalok kimaszni ebbol es boldog lenni, rajottem valamire, hogy nincs senki akinek szamitanek. Es ez most a lenyeg, az emberek nem foglalkoznak senkivel csak magukkal. Mindenkinek maganak kell megoldania a problemajat meg ha iszonyu nehez is. Ha nincs senki aki segitene keresned kell valakit vagy megoldanod egyedul. En elhataroztam magam, nem panaszkodom tobbet, megprobalok egyedul kijutni hogy aztan masok elfogadjanak. Nem birom egyedul ezert en ezt csinalom.. eleg rosszul fogalmaztam ezt meg de talan erted, remelem tudtam legalabb egy kicsit segiteni😅 ha van kedved irhatnal😊 volt mar idosebb srac (16) akivel sokaig joban voltam, o is depis volt, es neki valamennyit tudtam segiteni
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!